59-річна Оксана Байрак втекла з Одеси до Санкт-Петербурга: “Найгарніше та найстійкіше місто у Всесвіті”

Допоки всі гадали, що Оксана Байрак перебуває в Одесі, з'ясувалося, що режисерка насправді виїхала в Санкт-Петербург. Тепер гуляє вулицями Пітера й зізнається йому в коханні.

59-річна Оксана Байрак від гріха подалі закрила доступ до своїх соцмереж українцям. Та найбільш допитливим таки вдалося проникнути в акаунт режисерки в Інсті й дізнатися, якими світлинами вона ділиться з підписниками.

З’ясувалося, що одеситка спокійнісінько прогулюється вулицями північної російської столиці. Ще й захоплюється красою міста на Неві:

“Пітер-Ленінград. Любов та захоплення мої. Найгарніше та найстійкіше місто у Всесвіті”.

Мешканка Одеси хоч і знімала свої фільми в Україні, завжди відмежовувалася від усього рідного. Вона різко критикувала Революцію гідності, знімала свої стрічки російською мовою з акторами з сусідньої країни й всіляко уникала в кадрі найменших натяків на українськість.

Особливо новоспеченій петербурженці не сподобалася заборона на показ фільму “Аврора”, в якій вона зняла затятого путініста Харатьяна. Та й Антона Батирєва, який зробив собі ім’я на українських стрічках, а після початку повномасштабної війни повернувся до росії й підтримав агресію, Байрак всіляко нахвалює.

І режисерка, і актор нині перебувають у рф

Цікаво, що ще рік тому Байрак назвала українських артистів, які виїхали за кордон після 24 лютого 2022 року, “щурами”, а тепер і сама взяла з них приклад. От тільки напрямок переїзду обрала дещо інший.

Українські актори, які раніше співпрацювали з режисеркою, почали масово засуджувати жінку за її проросійську позицію. Між тим Римма Зюбіна висловила претензії уже до колег. На її думку, всі чудово знали, як Байрак ставилася до Помаранчевої революції та Євромайдану, але актори заради грошей погоджувалися зніматися у фільмах режисерки. А тепер раптово згадали про позицію. Зюбіна запропонувала колегами віддати всі зароблені в Оксани кошти на підтримку ЗСУ.

Популярне

Схожі статті

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.