Оля Полякова, Тіна Кароль та інші зірки, які носять перуки: як виглядає реальне волосся артистів (Фото)

Багато зірок шоу-бізнесу з'являються на сцені лише у перуці. Серед них: Тіна Кароль, Оля Полякова, Алла Пугачова та інші. Як виглядає реальне волосся зірок – далі в матеріалі.

Часто глядачі і не здогадуються, що їхні кумири на сцені практично завжди у перуці. Перуки, які виготовляються для зірок, дуже якісні і нічим не відрізняються від реального волосся.

Представниці шоу-бізнесу часто використовують перуки для того, щоб не псувати власне волосся. Справа в тому, що для створення зачіски волосся потрібно постійно піддавати термічній обробці (накручувати, чи вирівнювати), а також використовувати засоби фіксації. Якщо це робити рідко, то з волоссям нічого не трапиться, та якщо це робити часто – волосся може втратити природну красу. Саме тому зірки і використовують перуки.

Тіна Кароль

Українська співачка Тіна Кароль має розкішне золотаве волосся. Воно густе, пишне та сяюче. Принаймні так публіці здається, дивлячись на Тіну на сцені. Насправді, співачка вже довгий час використовує перуки. Співачка використовує спеціальну “технологію” носіння перуки, яка створює ефект натуральності. Так, перука кріпиться в сантиметрі від власного волосся, за рахунок чого виглядає максимально натурально.

Тіна Кароль все життя носить перуки
Тіна Кароль все життя носить перуки

Реальне волосся Тіни Кароль не дуже густе і трохи пористе. В Мережі є всього декілька знімків, де Тіна позує без перуки.

Як виглядає справжнє волосся Тіни Кароль
Як виглядає справжнє волосся Тіни Кар

Оля Полякова

Власниця довгого розкішного волосся Оля Полякова також вирішила не псувати своє волосся постійними укладками. На сцені, на концертах, чи на телебаченні співачка найчастіше з’являється у перуці, яка повністю копіює її власне волосся. Варто відзначити, що перука хоч і виглядає максимально натурально, та все ж видно, що це не справжнє волосся Полякової.

Зірки, які носять перуки: Оля Полякова
Зірки, які носять перуки: Оля Полякова

Реальне волосся Олі довге, світле та не таке густе, як її перука.

Як виглядає реальне волосся Олі Полякової
Як виглядає реальне волосся Олі Полякової

Алла Пугачова

Алла Пугачова має велику колекцію перук. На сцену вона завжди виходить з пишною шевелюрою. При цьому артистка ніколи не приховувала, що носить штучне волосся.

Максим Галкін та Алла Пугачова
Зірки, які носять перуки: Алла Пугачова

Реальне волосся Пугачової досить рідке, через її немолодий вік. Та Примадонна ніколи не приховувала, що носить накладне волосся.

Как выглядит Алла Пугачева без макияжа
Як виглядає реальне волосся Алли Пугачової

Популярне

Схожі статті

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала племінницю, яка стала захисницею: “В добру дорогу, рідна”

Нещодавно дружина популярного співака Віктора Павліка, відома блогерка Катя Репяхова вирішила поділитися зі своїми шанувальниками новиною — її племінниця стала захисницею.

Шеф-кухар із культового ресторану розкрив свій секрет соковитих свинячих стейків: легкий рецепт із начинкою

Свинячі стейки з начинкою — страва, яка приносить багатьом не тільки насолоду від їжі, але й справжню радість від кулінарного відкриття, від емоційного враження, яке вона залишає.

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".