44-річного Сергія Бабкіна розкритикували за прогулянки в Маямі: “Не здивуюся, якщо він залишиться в США”

Відомий український музикант опинився за кордоном і показав шанувальникам, як проводить там час. Користувачі мережі розкритикували артиста за такі прогулянки

Сергій Бабкін, відомий український музикант, давно здобув свою популярність. Артист починав кар’єру багато років тому, а нині продовжує займатись професійною діяльністю. Так, наприклад, нещодавно співак виступив із благодійним концертом далеко за межами рідної країни. Заспівати Сергій Бабкін вирішив у США.

Крім роботи, у Маямі, де і провів один із запланованих концертів артист, Бабкін вирішив прогулятись. На особистій сторінці знаменитості в соціальній мережі Інстаграм з’явилась нова фотографія, на якій він позує на тлі автобуса й повідомляє про те, що він із командою вже прибув до міста та збирається дати концерт.

Сергій Бабкін показався на свіжій фотографії з Маямі та нарвався на критику публіки
Сергій Бабкін показався на свіжій фотографії з Маямі та нарвався на критику публіки

Попри шквал критики, знаменитість пояснив – до США вони з командою артистів приїхали не просто так. Сергій Бабкін одразу попередив громадськість, що в Маямі він збирається не гуляти, а заробляти гроші для допомоги українським військовим. Втім, благородна мета не стала приводом для того, аби артиста припинили порівнювати з Владом Ямою.

У коментарях до нового допису користувачі мережі поцікавились, чи завітає скандально відомий хореограф на його концерт, а також висловили припущення, ніби Сергій Бабкін може залишитись за кордоном навіть після благодійного виступу. Крім того, один із користувачів мережі поцікавився, яка сума закладена у райдер артистів.

“Розкажіть, будь ласка, щоб потім можна було відняти від загальної суми, адже стільки благодійних концертів, а на виході дуля з маком”, – поцікавились у Сергія Бабкіна користувачі соціальної мережі Інстаграм.

Сергія Бабкіна розкритикували за фотографію з США та прирівняли до Влада Ями
Сергія Бабкіна розкритикували за фотографію з США та прирівняли до Влада Ями

До слова, розкритикували артиста й через те, що під час свого концерту він заспівав пісню зі старого репертуару. Композиція звучала російською мовою. Хай там як, але на всі коментарі з критикою відомий український артист Сергій Бабкін відповів коротко – всі зароблені на благодійній діяльності кошти він надсилає 127-й Окремій бригаді ТрО у Харкові. Знаменитість зазначив, що з ними він співпрацює вже давно.

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.