28-річна Анна Кошмал і 34-річна MamaRika скаржаться на здоров’я: чи не зарано дівчатам викликати швидку

Хвороби літніх артистів можна зрозуміти. Та коли нездужають зовсім молоді артистки, це викликає подив. Між тим нервові обставини та постійні стреси даються взнаки.

MamaRika

34-річну співачку швидка забрала просто з концерту. Настя Кочетова мала вийти на сцену “Чорноморських ігор”, але їй стало зле, зірку всю трусило, й вона знепритомніла. На фестивальному майданчику чергували медики, які зробили кілька уколів, і MamaRikа таки порадувала шанувальників виступом.

MamaRika пообіцяла фанам більше відпочивати

А вже після концерту її відвезли до лікарні. Причиною такого стану артистки стали постійні стреси й недосипання. Анастасія багато працює, а часу на відновлення організму бракує. Цілу добу знаменитість не могла стати на ноги, лише наступного ранку змогла прийняти вертикальну позицію.

Тиск у Кочетової знизився до 90х60. Раніше такого з MamaRikа ніколи не траплялося. Поєднання турбот про сім’ю з робочими моментами призвело до надмірного виснаження організму. Нині Насті стало значно краще, і вона вже вдома з родиною.

Анна Кошмал

Поскаржилася на проблеми з власним здоров’ям і 28-річна зірка “Сватів”. Актрисі стало зле, коли вона перебувала в гастрольному турі. Театральна трупа дісталася Львова, де Ганнуся вийшла на сцену разом із колегами. До кінця вистави ледве витримала, адже у дівчини підскочила температура.

Кошмал поскаржилася в мережі, що подібне у місті Лева стається з нею не вперше. Щойно приїжджає сюди, відразу ж отримує проблеми. Нині градусник показав 38,5℃. Аня висловила сподівання, що гарненько виспиться, і її стан нормалізується. На ранок актрисі й справді стало легше, хоч вона й не приймала ліків. Тож зайнялася йогою, щоб покращити імунітет.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.