(Відео) Цілував Ані Лорак і одружився з Аллою Пугачовою: ось кого з них Філіп Кіркоров кохав насправді

Російський співак Філіп Кіркоров досяг успіху та усіх можливих висот на естраді, але досі не здобув щастя в особистому житті. Однак все житті артист знаходиться в оточенні дивовижних жінок, які його надихають і захоплюють.

У своєму житті Філіп Кіркоров називає себе підкаблучником і навіть пишається цим.

Алла Пугачова

Кіркоров і Пугачова прожили в шлюбі понад 10 років. Алла Борисівна стала першою і єдиною законною дружиною Філіпа. Довгий час співак залишався просто шанувальником великої артистки, проте після доленосної зустрічі у 1988 році у нього з’явився шанс підкорити Примадонну. Співачка оцінила наполегливість залицяльника. У 1994 вони одружилися, але бути разом до кінця вони не змогли.

Цілував Ані Лорак і одружився з Аллою Пугачовою: ось кого з них Філіп Кіркоров кохав насправді
Цілував Ані Лорак і одружився з Аллою Пугачовою: ось кого з них Філіп Кіркоров кохав насправді

Зараз Алла Пугачова одружена з Максимом Галкіним і їх шляхи з Кіркоровим давно розійшлися навіть по-дружньому. Після 24 лютого 2022 року колишні виявили протилежні позиції до ситуації у світі та це назавжди їх розділило.

Ані Лорак

Співачка Ані Лорак давно входить у вузьке коло близьких людей Кіркорова. Разом вони виходять на червоні доріжки, знімаються в кліпах та проводять вільний час, якщо дозволяють щільні графіки. В одному з інтерв’ю Лорак заявила, що Філіп був закоханий у неї, це було коли з’явилась їх спільна пісня “Ілюзія” і кліп, в якому вони цілувались:

Він був закоханий, більше того, він мені про це говорив. У нас все відбувалося на такому тонкому рівні, коли навіть нічого не треба було говорити – це витало у повітрі. Переглядаючи це відео, Філіп сказав мені: “Який же я там був закоханий!”

, – розповідала співачка.

Цілував Ані Лорак і одружився з Аллою Пугачовою: ось кого з них Філіп Кіркоров кохав насправді
Цілував Ані Лорак і одружився з Аллою Пугачовою: ось кого з них Філіп Кіркоров кохав насправді

Лорак підкреслює, що ця глава стосунків з Кіркоровим давно закрита, а на зміну прийшли міцні дружні стосунки. Саме йому Ані довірила роль хрещеного батька своєї дочки від шлюбу з Муратом Налчаджиоглу.

Про все це ще більше цікавого можна подивитися у нашому відео:

Популярне

Схожі статті

Підсіла на цей рецепт десерту з пишним і ніжним бісквітом: з маминого кулінарного зошита взяла. Дуже-дуже

Смачний десерт - це невід'ємна частина затишного вечора. Для цього чудово підходить бісквіт, а приготувати його можна незвично. Сьогодні ми підготували рецепт повітряного бісквіта на рослинній олії.

Сусіди аж пропонують мені свою допомогу на клумбі за шматочок такого бутерброда: намазка під “100 грам”

Щоб застілля пройшло не тільки весело, а й смачно, варто попіклуватися про страви на столі. Пропоную обрати намазку з малосольного оселедця. Без сумнівів, ця закуска перша зникне зі столу.

Рецепт випросила в ресторані. Сім’я і знайомі в захваті, а як же просто: медальйони зі свинини в мультиварці

Смачна вечеря для родини не обов'язково повинна вимагати безліч продуктів і витрат сил. Сьогодні ми підготували рецепт соковитих медальйонів зі свинини в мультиварці. Можна подавати навіть на свято.