“Кому вони потрібні”: Приходько пояснила, чому насправді не їздить виступати перед захисниками на передову

Відома українська співачка та громадська діячка Анастасія Приходько пояснила, чому ніколи не виступає перед військовими на передовій. Причина виявилась простою

Анастасія Приходько, відома українська співачка та громадська діячка, нещодавно дала інтерв’ю для журналістки Аліни Доротюк. Знаменитість висловилась про свою діяльність у часи повномасштабної війни та чесно зізналась, чому не приймає запрошення військових, які перебувають на лінії фронту, виступити на передовій. За словами Приходько, вона боїться, що її діти можуть залишитись без матері.

Раніше, з 2014 року й до початку великої війни, знаменита артистка навідувалась до українських захисників і захисниць та виступала перед ними з власними піснями. Втім, після 24 лютого Анастасія Приходько вирішила взяти павзу у такій благодійній діяльності та лише нещодавно повідомила причину. Співачка зізналась, що їй не соромно визнати свій страх.

Анастасія Приходько пояснила, чому не їздить виступати на лінію фронту до військових
Анастасія Приходько пояснила, чому не їздить виступати на лінію фронту до військових

В інтерв’ю для Аліни Доротюк Приходько розповіла, що нині часто зустрічається з військовослужбовцями за межами лінії фронту. Артистка зазначила, що вона навідується до військових частин, а ось їхати на передову не наважується. Знаменитість також поділилась, що її запрошували приїхати під Бахмут, але вона відмовилась.

За словами Анастасії Приходько, у разі найгіршого сценарію на передовій, якщо з нею щось станеться, вона переживає за те, як далі житимуть її діти. Артистка зазначила, що вони будуть на самоті зі своїми проблемами тому, ніхто їм не зможе допомогти.

“Зараз не їжджу… чесно можу сказати, я боюся. Боюся за дітей. Кому вони потрібні будуть, за це боюся”, – розповіла в інтерв’ю для журналістки Аліни Доротюк артистка.

Анастасія Приходько назвала причину, чому не виступає перед військовими на передовій
Анастасія Приходько назвала причину, чому не виступає перед військовими на передовій

Нагадаємо, що співачка та громадська діячка виховує трьох дітей. Найстаршій доньці зірки Нані виповнилось 13 років, а ось двом молодшим хлопчикам артистки 8 років і всього лише 2 рочки.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.