Павло Зібров отримав нову нагороду: на врученні “вусатого” артиста підтримала його 26-річна донька Діана

Відомий український співак і музикант Павло Зібров отримав новий орден. На нагородженні артиста підтримувала його донька Діана, яка цьогоріч відзначила 26-й день народження

Павло Зібров давно здобув всеукраїнську славу та визнання фанатів. Знаменитість починав свою кар’єру багато років тому, а крізь всі випробування та життєві складнощі із зіркою пройшла його вірна дружина та улюблена донька. Нині артист веде спокійне життя, наскільки це можливо у нинішніх реаліях. Павло Зібров продовжує займатись суспільно важливими справами, за що його нещодавно і нагородили.

Президія Асамблеї ділових кіл нагородила легендарного українського артиста Павла Зіброва Орденом, який зазвичай видають за вагомі внески у справи, що націлені на зміцнення української суверенності та державності. Крім того, номінанти отримують таку нагороду за активну благодійну та миротворчу діяльність.

Павло Зібров показався на нагородженні та продемонстрував світлину зі своєю донькою Діаною
Павло Зібров показався на нагородженні та продемонстрував світлину зі своєю донькою Діаною

На честь події Павло Зібров опублікував на особистій Інстаграм-сторінці допис, в якому показався з нагородою та подякував за вручення йому Орден “Золотого Тріумфального Сокола”. Знаменитий артист зізнався, що йому приємно отримати нагороду за свою діяльність. Крім того, Зібров подякував за те, що йому довіряють, а його хороші вчинки помічають.

На нагородження зі своїм батьком прийшла і донька Павла Зіброва Діана. 26-річна дівчина не змогла залишити свою найближчу людину без підтримки, тому не вагалась і приєдналась до свого батька на церемонії нагородження. Пізніше відомий український співак показав, як вони з донькою виглядали на урочистому заході.

Павло Зібров показався на нагородженні та продемонстрував світлину зі своєю донькою Діаною
Павло Зібров показався на нагородженні та продемонстрував світлину зі своєю донькою Діаною

Діана Зіброва одягла вишукану білу вишиванку, а її батько був одягнений у повсякденну чорну футболку, на якій можна було побачити українську символіку – державний герб та стяг.

Популярне

Схожі статті

Беру яйця та ще 2 інгредієнти: швидкий салат “Альбінос” всього за 8 хвилин – мої просять його тричі на день

Тепла пора року вже давно настала, і на вулицях починається справжня спека. Що може бути краще за таких умов, ніж салат, який висвітлює? Сьогодні ми підготували саме такий простий і швидкий рецепт.

Цей салат тепер готую щодня: і все одно чоловік та діти встають в чергу за добавкою. Тарілки – вилизані

Приготувати салат, від якого будуть в захваті всі, хто його скуштує, просто. Достатньо взяти відбірну яловичину, мариновані огірки та ще пару простих інгредієнтів. І шедевр кулінарії вже на столі.

Тоня Матвієнко розповіла, де зараз її тато, якого мама покинула після 50 років шлюбу: “Жодної користі”

Усіх неабияк здивувала новина, коли Ніна Матвієнко розлучилася з чоловіком після золотого весілля. Нині Тоня Матвієнко розповіла, де нині перебуває її татусь.