Даша Астаф’єва зізналась, наскільки серйозні її стосунки з таємним бойфрендом: пов’язали свої життя законом

Відома українська модель та актриса Даша Астаф'єва розповіла про свого бойфренда та стосунки з ним. Знаменитість розсекретила, яка подія їх особливо зблизила

Даша Астаф’єва, відома українська модель та блогерка, у нещодавньому коментарі для журналістів зізналась, що перейшла на новий етап стосунків зі своїм бойфрендом. В ефірі телемарафону “Єдині новини” артистка розповіла про взаємини з коханим у часи повномасштабної війни та зазначила, що вони з ним пов’язали свої життя спільним бізнесом. Зірка зі своїм обранцем створили проєкт, який дозволяє людям слухати аудіокниги рідною українською мовою.

У коментарі для журналістів Даша Астаф’єва зізналась, що впевнилась на власному досвіді, що кохання – це найкраще, що може статись із людиною. Зірка визнала, що її бойфренд її дуже надихає, а тому вона радісно створює речі, які можуть врятувати та допомогти іншим людям. Зокрема, разом зіркова пара започаткувала додаток з аудіокнигами українською.

Даша Астаф'єва розповіла про свого обранця та свої стосунки з ним під час великої війни
Даша Астаф’єва розповіла про свого обранця та свої стосунки з ним під час великої війни

Артистка пов’язала своє життя з життя коханого чоловіка спільним бізнес-проєктом. Оскільки коханий Даші Астаф’євої працює у сфері ІТ, вони разом створили платформу UnderBooks, де всі охочі мають змогу прослухати творчість українських діячів.

“Я дуже радію, що ми працюємо разом, ми створюємо контент, ми допомагаємо людям, які не мають часу або не мають можливості читати літературу”, – прокоментувала Даша Астаф’єва.

Даша Астаф'єва зізналась, що почала вести спільний бізнес зі своїм таємним обранцем
Даша Астаф’єва зізналась, що почала вести спільний бізнес зі своїм таємним обранцем

Нагадаємо, що відома українська артистка познайомилась з бойфрендом вже під час повномасштабної війни. Раніше знаменитість розповідала, що безмежно вдячна коханому за те, що він став для неї рятівним колом і допоміг не опустити руки, а продовжити крокувати вперед. Даша Астаф’єва чесно розповіла, що не хоче представляти свого обранця публіці, адже не бажає наврочити та зіпсувати їхню ідилію.

Популярне

Схожі статті

Страва з ароматом дитинства! Працівниця їдальні поділилася рецептом міні-піци, яку ми всі так обожнювали

Приготувати смачні та ароматні міні-піци, яки всі ми памʼятаємо зі шкільної їдальні, з легкістю можна вдома. Спробуйте цей рецепт та порадуйте своїх близьких приємними спогадами.

Не пиріг, а казка: тісто без дріжджів і яєць, а начинка може бути різною, у мене з яблуками. Така смакота

Кожен любить випічку. Це простий і ситний десерт або основна страва для всієї родини в будь-який час дня. Сьогодні ми підготували рецепт пирога без дріжджів і яєць, начинка може бути будь-якою.

Усього 5 інгредієнтів, а так смачно: побачила в гостях салат “Червоне море” і тепер готую на святковий стіл

Простий в приготуванні, але смачний салат "Червоне море" підкорить серця навіть найвибагливіших гурманів. Солодкі перці ідеально поєднуються з соленими крабовими паличками, створюю неповторний смак.