Нарешті додому: Маша Єфросиніна не ховає емоції від повернення в Україну після нетривалого відпочинку з сином

Маша Єфросиніна взяла невелику відпустку на кілька днів, щоб насолодитись відпочинком з сином. На днях вона повернулась в Україну та показала кумедне відео з потягу

Телеведуча Маша Єфросиніна постійно ділиться зі своїми прихильниками особистим життям. Нещодавно вона відправилась на відпочинок, адже дуже скучила за дітьми.

В Україну красуня поверталась вже зі своїм сином. В потязі Варшава-Київ Маша Єфросиніна засвітилась в простій футболці та шортах. Волосся зібрано в звичайний хвіст, і одразу помітно, що жінка зовсім без макіяжу. Маша з радістю розбирала постільну білизну в купе, а Сашко тим часом вибрав для себе аж третю полку вагона та зручно там вмостився.

Також на відео видно, як Маша з сином дивляться щось в планшеті та весело сміються.
Не забула телеведуча і відмітити стильні пакетики чаю, які пропонує Укрзалізниця.

Чай від Укрзалізниці
Чай від Укрзалізниці

І відмітила, що всі кошти від цього незвичайного чаю будуть відправлені на потреби України.

Чай від Укрзалізниці
Чай від Укрзалізниці

На жаль, столиця зустріла Машу Єфросиніну з сином не дуже привітно. Адже якраз в момент прибуття потяга пролунала сирена. І це відчуття страху та переживання за життя дітей не дозволяє довго насолоджуватись відпочинком. Всі повинні працювати на перемогу, тоді вільне і спокійне життя знову повернеться.

Маша Єфросиніна повернулась додому після відпустки

Маша Єфросиніна та донька Нана
Маша Єфросиніна та донька Нана

Де саме відпочивала Маша наразі не відомо. Раніше вона повідомляла про те, що вирішала взяти тижневу відпустку та провести її разом з дітьми. Зрозуміло лише одне, що декілька днів родина провела в Польщі.

Потрібно нагадати, що після 24 лютого син Єфросиніної, разом з її мамою, перебував у Варшаві. Після чотирьох місяців жінка забрала Сашка назад в Київ.

Тимур Хромаєв та Маша Єфросиніна
Тимур Хромаєв та Маша Єфросиніна

А ось чоловік телеведучою, Тимур Хромаєв, уже понад рік захищає Україну. Маша Єфросиніна неодноразово ділилась, що дуже хвилюється за життя коханого.

Популярне

Схожі статті

Вік живи, вік учись: так швидко оселедець я ще не чистила. Ніяких секретів, усе максимально елементарно

Для того, аби приготувати смачний салат чи будь-яку іншу закуску до свого столу на основі риби, для початку її потрібно якісно почистити. Розповідаємо, як це зробити.

У білосніжному костюмі з вишивкою: Олександр Усик приголомшив стильним образом перед поєдинком з британцем

Український боксер Олександр Усик приголомшив публіку костюмом з чорною вишивкою, який одягнув на пресконференцію перед поєдинком з Тайсоном Ф'юрі.

У 45 років можна виглядати неначе у 25: доведено Олею Поляковою, Лілією Подкопаєвою, Валерією Крук та Монро

Всі ми чули поговірку про бабу-ягідку в 45. Але наші знаменитості Подкопаєва, Полякова, Крук, Монро її спростовують. Адже виглядають зовсім не як ягідки, а неначе юні дівчата.