Володимир Остапчук стане батьком втретє: 23-річна дружина Катя Полтавська показала дитячу кімнату для малюка

Телеведучий Володимир Остапчук вже готується з новою дружиною Катериною Полтавською до переїзду в будинок, який залишився у нього від попереднього шлюбу.

Володимир Остапчук в 2022 році розлучився з нотаріусом Христиною Горняк і всього через декілька місяців одружився втретє на Катерині Полтавській, яка молодша за нього на 16 років. Першою дружиною шоумена була матір двох його дітей Олена Войченко.

В своєму шоу “Мекнув – питайте” Остапчук жартував з приводу такого швидкого одруження, що він з ким спить, з тим і одружується. В шлюбі з Полтавською Володимир фінансово тягне все на собі, хоча Катя не раз відмічала, що вона заробляє також, але це не виключає бажання чоловіка забезпечувати родину.

Дружина Остапчука Полтавська купила брендову сукню з затяжками за 24 тисячі гривень
Остапчук і Полтавська готуються стати батьками

Після раптового розлучення з Горняк телеведучий взявся за ремонт будинку, який вони будували вдвох для сімейного життя. Навколо цього маєтку розгорнувся скандал. Виявилось, що Остапчук ніяк не владнав питання поділу майну, а вже готується там жити з новою дружиною. Колишня не збирається це залишати просто так і заволікла адвокатів до справи, оскільки за законом вона володіє половиною майна, яке було набуте в шлюбі.

Також Христина публічно звернулася до Катерини з проханням почекати з перебудовами і ремонтом в будинку, який поки що належить їй. Незважаючи на це, Володимир з новою дружиною активно підбирають меблі, дизайн і таке інше, щоб приступити до справи і якомог скоріше переїхати туди зі зйомної квартири.

На цей раз в своєму Інстаграм-блозі Катерина Полтавська показала, як виглядатиме дитяча кімната її мрії:

Дизайн дитячої готовий

Дружина Володимира Остапчука показала інтер'єр дитячої кімнати в їхньому будинку
Дружина Володимира Остапчука показала інтер’єр дитячої кімнати в їхньому будинку

Інтер’єр світлий, з пастельними відтінками, підійде як для дівчинки, так і для хлопчика.

Катю одразу ж запитали підписники:

А кроватка для новонародженого?

З іншого боку, просто не хочу все показувати

, – відповіла дружина Остапчука.

Дружина Володимира Остапчука показала інтер'єр дитячої кімнати в їхньому будинку
Дружина Володимира Остапчука показала інтер’єр дитячої кімнати в їхньому будинку

Пара вочевидь готується в майбутньому до поповнення. Володимир раніше зізнавався, що вважає Катерину природженою мамою і впевнений, що вона буде чудово виглядати у цій ролі.

Популярне

Схожі статті

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.

Усього 4 інгредієнти, а така смакота: в ресторані спробувала салат, в який закохалася з першого шматочка

Усі ми любимо салати, адже це смачна страва на всі випадки життя. Сьогодні ми підготували рецепт простого салату, для приготування якого потрібні найдоступніші продукти, а смак сподобається кожному.

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.