Білети розкуплені, а концерту не буде! Вєрка Сердючка вчергове переносить свій виступ в Латвії

Виступ Вєрки Сердючки в Латвії мали провести сьогодні, 16 серпня. Але на передодні концерту, всього за добу, його скасовували та вказали нову дату – 22 вересня

Очевидно, що цього літа латвійські прихильники української зірки, Вєрки Сердючки, не зможуть насолодитись її виступом. Команда артиста повідомила про зміну планів лише за добу до дати.

Фанати співачки були просто шоковані та не стали мовчати про своє невдоволення. Адже білети на концерт були розкуплені ще задовго до події. Не лише жителі Риги хотіли насолодитись веселими піснями Вєрки Сердючки. Багато шанувальників з Європи мусили відпрошуватись з робіт, купувати квитки на літак чи поїзд для того, щоб вчасно попасти на виступ.

Вєрка Сердючка з мамою
Вєрка Сердючка з мамою

Вєрка Сердючка не виступатиме влітку в Латвії

Менеджмент зірки повідомив, що всі придбані квитки є актуальними тому за це хвилюватись не потрібно. А ось інші виступи концертного туру Вєрки Сердючки мають відбутись згідно з планом. Так, в Ніцці Андрій Данилко співатиме 20 серпня, а тур в США, як і заплановано, пройде осінню.

Наразі невідома причина такої різкої зміни плану. Але, задля справедливості, потрібно сказати, що подібна ситуація уже траплялась раніше. В середині квітня не відбувся виступ в Маямі. Тоді причиною стали організаційні проблеми.

“У нас досить велика команда. Люди проживають в різних куточках України. Ми просто фізично не встигли вчасно оформити документи, необхідні для виїзду за кордон за новими правилами. Всі квитки залишаються дійсними на нові дати”

Вєрка Сердючка з мамою
Вєрка Сердючка з мамою

По цей час дати виступів в Америці не відомо. Але тепер стало зрозуміло, що у вересні буде концерт в Латвії, і вже потім, напевно, Андрій Данилко разом з командою відправляться в США і будуть виступати там.

Фанатам залишається лише чекати та зберігати придбані квитки в надії, що все ж таки попадуть на концерт улюбленої виконавиці – Вєрки Сердючки.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.