Аліна Гросу показала, чим займається у США: змінила профіль співачки на роботящу професію (Відео)

Відома українська співачка розповіла про нову професію, яку опанувала після переїзду за кордон. Тепер знаменитість з легкістю може допомогти комусь із ремонтом

Аліна Гросу, відома українська співачка, не так давно переїхала до США. Знаменитість за межами рідної країни підвищує кваліфікацію та здобуває освіту актриси. Крім того, у Штатах зірка облаштувала у своєму тимчасовому житлі студію, в якій із командою працює над написанням пісень. Аліна Гросу самостійно зробила невеличкий косметичний ремонт у приміщенні.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм артистка продемонструвала процес та результат свого творчого експерименту. Аліна Гросу пофарбувала стіни у фарбу насиченого чорного кольору, а зверху нанесла малюнки в стилі графіті. Зірка оздобила кімнату у різних кольорах, зокрема у бірюзовому, білому та сірому.

Аліна Гросу розповіла, що зробила ремонт у своїй тимчасовій квартирі у США
Аліна Гросу розповіла, що зробила ремонт у своїй тимчасовій квартирі у США

В описі до нової публікації знаменитість зазначила, що самостійно фарбувала стіни вперше в житті. Аліна Гросу зауважила, що хоча й результат, на її думку, вийшов дещо “кривим і косим”, насправді вона задоволена. Знаменитість розповіла, що така атмосфера надихає її творити, адже вона любить, коли в кімнаті мало світла. Крім того, Аліна Гросу пояснила і причину, чому обрала саме чорну фарбу, як основний відтінок – виявляється, це її улюблений колір.

У коментарях до нової публікації підписники Аліни Гросу здивувались, чому артистка так неочікувано вирішила перефарбувати стіни своєї кімнати у такий темний колір. Крім того, користувачі мережі розділились на два табори – одним сподобався творчий підхід артистки до оздоблення кімнати, а інші зазначили, що такий стиль їм не до вподоби.

Аліна Гросу пофарбувала стіни своїй тимчасовій квартирі у США та показала результат
Аліна Гросу пофарбувала стіни своїй тимчасовій квартирі у США та показала результат

Хай там як, але багато шанувальників поцікавились, чи не була проти таких змін власниця орендованої квартири та чи не буде в Аліни Гросу потім проблем. Зірка відповіла, що все узгодила з хазяйкою нерухомості.

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.