Ксенія Мішина, Оля Цибульська, Аліна Гросу опинилися під крапельницями: хто через нерви, хто через їжу

Виявляється, зірки ніякі не небожителі, а звичайні люди з різноманітними проблемами. Час від часу вони, як і ми, хворіють і змушені звертатися за допомогою до людей у білих халатах.

Коли хворіють люди літнього віку, це зрозуміло. Але недуги до 40 років дивують. Між тим зі знаменитостями трапляється різне.

Ксенія Мішина

34-річна актриса начебто особливо на здоров’я не скаржиться. Та одного разу сама наробила собі лиха. Наприкінці липня зірка серіалу “Кріпосна” опинилася на лікарняному ліжку через отруєння. Ксенія поласувала досхочу устрицями, і це вийшло боком.

Знаменитість стала бити лихоманка, вона ледь не знепритомніла, тож опинилася під крапельницею. Було прикро за зіпсований вихідний та витрачені намарно гроші на морепродукти. Та вже наступного дня актрисі покращало, й вона знову почала радувати прихильників світлинами в білизні.

Оля Цибульська

37-річна кума Дзідзьо ніяк не може забути неприємних моментів з життя, коли лежала під крапельницею. Це сталося рік тому через надмірну втому. Артистка працювала без вихідних і не давала можливості організму відпочити й відновити сили.

Навіть якщо видавалася вільна хвилинка, Оля не релаксувала, а бралася записувати відео для підписників Інстаграму. Це ж саме вона робила й у лікарні, не дозволяючи собі розслабитися й тут. Щоправда, пообіцяла віднайти надалі баланс між роботою і відпочинком.

Аліна Гросу

Співачці й актрисі ще не минуло й 30 років, а вона вже зазнала, що таке голки з ліками в тілі. Якось Аліна виклала в Instagram-stories відео просто з лікарняного ліжка. Що з нею трапилося, Гросу фоловерам не сповістила, натякнувши на негаразди з нервами.

Підписники сподівалися, що зірка врешті перебуває при надії, та час минув, і ця інформація не підтвердилася. То виходить, дівчина й справді сильно перенервувала.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.