Катерина Кухар – блондинка? Балерина виклала відео з 1 курсу хореографічного училища – такою її ще не бачили

Безтурботні моменти життя були у кожного. І прима-балерина не є виключенням. Катерина Кухар відверто зізналась, що роки навчання в училищі були найкращими в житті

Прима-балерина Національного Академічного театру Опери та Балету України імені Т. Г. Шевченка, Катерина Кухар, завжди була витонченою та підтягнутою красунею. Як черговий доказ – нещодавно опубліковане відео на інстаграм сторінці жінки.

Українська зірка вирішила показати прихильників себе на першому курсі. Вона відпрацьовувала номер для звітного концерту в парі зі своїм одногрупником.

Допитливі шанувальники одразу помітили, що в ті часи прима-балерина мала біле волосся. Неможливо відірвати погляд від дівчини, яка викладається на повну та віддає всю себе танцю.

Катерина Кухар показала, як була студенткою

Кухар відмітила, що ті роки були найбезтурботнішими в її житті. Всі займались виключно роботою, ніяких дорослих проблем чи труднощів.

Зі слів Катерини, балет виховував з хлопців справжніх чоловіків, які вміють турбуватись за жінок. Звичайно, на сцені театру так і є. Адже балерина повністю віддається та довіряє партнеру, виконуючи досить складні рухи.

Катерина Кухар
Катерина Кухар

Потрібно зазначити, що три роки тому Катерина Кухар прийняла посаду директора рідного навчального закладу. На сьогодні він має назву Київський державний хореографічний коледж. Тому у своєму дописі не забула нагадати відкриту вступну кампанію.

“Я запрошую кожного, хто захоплюється балетним мистецтвом, приєднатись до нашої сім’ї. До 20 серпня у вас є можливість подати документи на навчання в @ksbc_official І бажаю кожному прожити свої найкращі часи і нікуди не поспішати”

Нова робота особливо не змінила графік балерини. Вона продовжує виступати та викладати. Іноді зірка дозволяє собі активний відпочинок з друзями чи родиною. Це необхідно Катерині для очищення думок та отримання нового натхнення для майбутніх творчих проєктів.

 

Популярне

Схожі статті

Такий десерт не знайдеш навіть у ресторанах: шоколадний пиріг з абрикосами. Секрет в особливому тісті

Усі ми любимо випічку. Без смачного шоколадного десерту не можна уявити затишний сімейний вечір. Сьогодні ми підготували простий рецепт шоколадного пирога з абрикосами, який сподобається кожному.

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.

Настя Каменських вперше заговорила про розлучення з Потапом і стосунки з молодим співаком: “Він креативний”

Українська співачка Настя Каменських вперше заговорила про свого нового фаворита – молодого та харизматичного красеня. А ось про стосунки з Потапом артистка була не багатослівною.