“Нарешті я готова стати мамою”: Даша Астаф’єва відкрила таємницю, що задумується над всиновлення малюка

Даша Астаф'єва відкрила завісу особистого життя та зізналась, що її серце наразі зайняте. Співачка готова відкрити для себе нову роль мами та господині

Даша Астаф’єва, одна з небагатьох українських зірок, які намагаються приховувати свої стосунки від чужих очей до тих пір, доки це ще можливо. Тому в нещодавньому інтерв’ю вона так і не відкрила імені свого нинішнього коханого, але вже зізналась, що він таки є.

Наразі 38–річна красуня серйозно замислюється над дитиною. Вона відверто відповідає, що ще не готова на всі 100% до такої важливої події, але все частіше про це думає. Здоров’я дозволяє, та і вік не критичний для того, щоб самостійно народити дитину.

Даша Астаф’єва про всиновлення дітей

Знаменитість також відповіла, що був певний період в її житті, коли вона серйозно задумувалась над всиновленням дитини. Але, на жаль, у неї перед очима є нещасливий приклад. Рідні Даші Астаф’євої взяли на себе відповідальність та прийняли з дитячого будинку двох маленьких дітей. Попри догляд, подарунки, турботу та безмежну любов – підлітки стали агресивними.

“Було все, і гроші, і виховання, і класні школи. Але в певний момент вони почали бити дітей, погрожувати, що вб’ють ножицями, потім закінчилося тим, що діти втекли від батьків”

Даша Астаф’єва дуже хвилюється через те, що може сама потрапити в подібну ситуацію, адже проти природи не піти.

Українська співачка та волонтерка відверто призналась, що була в дитячому будинку. Її серце розривалось від болі та жалю до знедолених малюків. Але не готова поки взяти таку відповідальність на себе. Спочатку потрібно пережити емоції власного материнства.

Зазначимо, що нещодавно, зіркова родина Мірошниченко, всиновили дитинку з Житомирщини. Хлопець народився недоношеним, тому батьки від нього одразу відмовились. Нараз хлопчик має деякі проблеми зі здоров’ям, але родина готова їх вирішувати.

Популярне

Схожі статті

До чаю готую нашвидкуруч швидкий пиріг із начинкою: тісто замішую вінчиком, навіть руки залишаються чисті

Коли хочеться попити чайку з чимось смачненьким, відразу згадайте цей рецепт. Тісто заливне, тому готується дуже швидко. Ароматна начинка додає особливої нотки смаку.

Актриса “Дизель Шоу” Вікторія Булітко показала свого майбутнього чоловіка: ви думали, це Сморигін, але ні

Вікторія Булітко настільки закохана й щаслива, що хоче розповісти про своє кохання всьому світу. На закиди, що щастя любить тишу, не зважає, а всіляко афішує свого обранця.

Так ось чому Jerry Heil не повернулася до України після “Євробачення”: закрутила роман з учасником конкурсу

Коли Альона Альона повернулася до Києва після тріумфу на "Євробаченні", всі здивувалися: де її партнерка Jerry Heil? Версій щодо зникнення другої учасниці дуету є кілька.