Не всі українські артисти виїхали на Захід: Сеітаблаєв, Сенцов, Галич після 24 лютого 2022 відбули на Схід

Багатьох українських артистів нещадно хейтять за від'їзд з України після 24 лютого 2022 року. Та знайшлися серед зірок і справжні чоловіки, що покинули сцену та знімальні майданчики й пристали до захисту країни.

Ахтем Сеітаблаєв

Щойно почалася повномасштабна агресія, актор і режисер вбрався у піксель й опинився у лавах ЗСУ. Сеітаблаєв рідко радує шанувальників кадрами військових буднів. Та нещодавно виклав у мережу світлину з побратимами.

Колеги Ахтем Сеітаблаєв й Олексій Тритенко воюють разом

З’ясувалося, що у 7-му окремому батальйоні АРЕЙ УДА служить також актор Олексій Тритенко, зірка “Чорного Ворона” та “Крутів 1918”.

Олег Сенцов

Військовослужбовець ЗСУ розповів підписникам Facebook історію жовто-блакитного прапора, який мріє підняти над звільненим рідним Кримом. Цей стяг йому вдалося вивезти з півострова вже після окупації у 2014 році. Деякий час він майорів на гостомельському подвір’ї.

Олег Сенцов двічі врятував прапор від окупантів

Коли окупанти дісталися й туди, то будинок пограбували, а прапор скинули на землю й підпалили, але він не згорів. Щойно місто було звільнене українським військом, Олег підібрав стяг й пообіцяв повернути на історичну батьківщину – в Крим.

Женя Галич

Фронтмен O.Torvald нині служить у 135-му окремому батальйоні Територіальної оборони України. Днями Женя з побратимами втрапив у серйозну трощу на бойовій машині. Сам Галич деталями НП не поділився. Та з фото можна втямити, що удар прийшовся спереду зверху.

Євген Галич захищає Україну
Євген Галич захищає Україну

Учасник Євробачення виклав світлину з потрощеною автівкою. Коли дивишся на погнутий дах та розтрощене скло, розумієш, чому музикант назвав цей жахливий день “своїм другим днем народження”. На щастя, всі бійці залишилися живими, а значить, продовжуватимуть боротьбу за мирне українське небо.

Популярне

Схожі статті

Завжди готую цей салат на Великдень: смачний рецепт, який вже став традиційним на моєму столі. Дуже легкий

Цей ситний, ніжний і соковитий салат стане зіркою вашого Великоднього столу. З простих продуктів та без зайвого клопоту виходить справжня смакота.

Такий десерт не знайдеш навіть у ресторанах: шоколадний пиріг з абрикосами. Секрет в особливому тісті

Усі ми любимо випічку. Без смачного шоколадного десерту не можна уявити затишний сімейний вечір. Сьогодні ми підготували простий рецепт шоколадного пирога з абрикосами, який сподобається кожному.

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.