Вагітність прикрашає жінку: 33-річна Надя Дорофєєва розсекретила ім’я для свого сина від Михайла Кацуріна

Відома українська співачка заговорила про поповнення в родині. Знаменитість розсекретила ім'я свого майбутнього сина, якого зірка народить від чоловіка Михайла Кацуріна

Надя Дорофєєва, відома українська співачка, крім своєї основної професійної діяльності, також активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Знаменитість постійно розповідає шанувальникам про останні події зі свого життя. Зірка також часто з’являється у різних шоу, де не може приховати фактів зі свого особистого життя. Не стала артистка приховувати й того, що хоче народити від свого коханого чоловіка Михайла Кацуріна сина.

У студії шоу “На двох стільцях”, яке веде зірка “Жіночого Кварталу” Валерія Товстолєс знаменита українська співачка прокоментувала найпотаємніше. Ведуча програми ставила зірці цікаві питання, а гостя, своєю чергою, мала дуже швидко на них відповідати. Під час того бліцу знаменитість зізналась, що нарешті готова стати мамою та вже навіть обрала ім’я для свого малюка.

Надя Дорофєєва розповіла про свого майбутнього сина та ім’я, яке для нього обрала

У ході програми Валерія Товстолєс жартома поцікавилась, якби Надя Дорофєєва обирала ім’я для свого сина, то це був би Володимир чи Михайло. Саме такі імена обрала гумористка, адже колишнього та нинішнього чоловіків зірки так звати. Втім, співачка відповіла, що для свого сина вона вже обрала ім’я – Марк.

Знаменитість зізналась, що таке ім’я спало їй на думку ось-ось, адже раніше вона навіть не думала про материнство та дітей. Втім, додала артистка, останнім часом вона все частіше замислюється про те, аби стати мамою.

Надя Дорофєєва розповіла, як зватимуть її майбутнього сина від коханого Михайла Кацуріна
Надя Дорофєєва розповіла, як зватимуть її майбутнього сина від коханого Михайла Кацуріна

Нагадаємо, що зіркова пара почала стосунки ще минулого року. Більш як рік знаменитості зустрічались, але у червні цього року вирішили офіційно зареєструвати стосунки. Надя Дорофєєва пригадує, що освідчення її новоспеченого чоловіка було неординарним – він спитав, чи не стане кохана його дружиною, коли вони двоє їхали на мопеді. Хай там як, але артистка запевняє, що з самого початку стосунків вони були впевнені, що рано чи пізно одружаться.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.