Чемпіон світу з боксу Олександр Усик зачитав патріотичний реп: не тільки кулаками вміє махати

Цього вікенду має відбутися бій українського важковика Олександра Усика з британським боксером Даніелем Дюбуа. Між тим, попри активну підготовку до важливої зустрічі на рингу, наш боєць встигає ще й займатися творчістю, а саме читає реп.

Трішки дивно дивитися, коли білошкіра людина перед темношкірою начитує мелодійний текст, допомагаючи собі відповідними рухами. Саме таке дійство відбулося 13 липня під час дуелі Усика з Даніелем.

Присутні були трішки шоковані, коли Олександр зачитав швидкомовкою слова з “Заповіту”. Щоправда, не з великого творіння Тараса Шевченка, а сучасного послідовника поета – виконавця на ім’я BALSAM.

Там, за берегом, стелиться чорний туман,

Вітер знову сумну звістку нам принесе.

Ми зламали вже самий останній кайдан,

Ворог хоче забрати у нас геть усе.

Кожне слово Сашко, вбраний у чорну вишиванку, карбував, щоб краще донести сенс реп-композиції до глядачів. А наостанку додав від себе:

“До побачення, хлопчики! Сили, радості, любові! Слава Україні!”

Майбутній суперник від такого дійства, м’яко кажучи, був неабияк приголомшений.

Олександр й собі у вільний час пише вірші. Зокрема, одне своє творіння присвятив Україні. У 2018 році боксер став абсолютним чемпіоном світу, отримавши всі чотири пояси. На підсумковій пресконференції спортсмен збирався прочитати ці патріотичні рядки, але передумав:

Моя сильна, моя Батьківщина,

Ти для мене, як матір для сина –

Сама рідна й навіки одна.

Ти козацького роду країна,

Богом ти на небі любима,

Батьківщина ти сильна моя…

Про те, що Усик уважно слідкує за творчістю молодих виконавців, стало відомо ще до зустрічі з Дюбуа. Українські захисники наприкінці квітня виклали в мережу відео, де Усик, вдягнений в форму ЗСУ, їде разом із бійцями 24-ої окремої механізованої бригади до селища Нью-Йорк, що на Донеччині, і знову ж таки читає реп.

Якщо прислухатися до слів “буду ворогів трощити вщент”, впізнаємо вже відому нам композицію сучасного репера BALSAM.

Що відомо про автора “Заповіту”

Невідомо, чи знайомий особисто Усик з реп-реггі виконавцем із Чернівців, та вже зрозуміло, що подібна зустріч має колись відбутися обов’язково. BALSAM пише свої композиції на звичайному ноутбуці за допомогою звукової карти, мікрофону й навушників.

На рахунку виконавця кілька треків. Один з останніх – “Не Божевільний” – вже встиг посісти першу сходинку в Apple music серед українських композицій. Сподіватимемося, що 26 серпня Олександр Усик здобуде чергову перемогу, а потім зацитує слова зі свіжої пісні свого улюбленого репера:

Не божеволій, я благаю,

Все минеться, ми вже разом!

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.