Оля Полякова публічно заступилася за Олексія Арестовича: “Не подобається – не слухайте, а мені подобається!”

Українська співачка Оля Полякова записала відео у своєму Інстаграм-блозі, в якому заступилася за ексрадника ОП Олексія Арестовича. Артистка заявила, що їй подобається його слухати.

Відома українська співачка Оля Полякова неодноразово у своїх інтерв’ю та у програмі “Дорослі дівчата” говорила, що їй дуже імпонує колишній радник ОП Олексій Арестович. Артистка запевняє, що він її заспокоював своїми прогнозами, як на початку повномасштабної війни в Україні, так і зараз.

Нещодавно Полякова у своєму Інстаграм-блозі привітала Арестовича з днем народження. Співачка не лише побажала Олексію всього найкращого, а й зазначила, що він врятував мільйонів людей від неврозу.

Оля Полякова привітала Олексія Арестовича з днем його народження
Оля Полякова привітала Олексія Арестовича з днем його народження

А нещодавно співачка проанонсувала вихід нового відео з Арестовичем на Ютуб-каналі. Судячи з усього, після цього Полякова після цього отримала багато хейту від своїх прихильників. Співачка не стала повчати і записала відеозвернення до фоловерів.

Так, у своїх Інстаграм-сторіс співачка, лежачи у ліжку, звернулася до людей.

А що це ви мені в дірект навалюєте, що вам не подобається, що я за Арестовича топлю. От мені подобається, розумієте! Вам не подобається – не слухайте, а мені подобається!

, – заявила Ольга.

Оля Полякова публічно заступилася за Олексія Арестовича
Оля Полякова публічно заступилася за Олексія Арестовича

Нагадаємо, Олексій Арестович – громадський і політичний діяч, який здобув особливу популярність після початку повномасштабної війни в Україні. Чоловік після 24 лютого регулярно виходив на зв’язок з українцями і ділився інформацією про події на фронті та заспокоював людей своїми прогнозами.

Втім, на початку 2023 року рейтинги Арестовича різко впали, а українці все менше почали йому довіряти. Крім того, Олексій через недоречне висловлювання потрапив у скандал, через який йому довелося написати заяву на звільнення з посту позаштатного радника ОП.

Незважаючи ні на що, Олексій Арестович продовжує свою діяльність та веде власний блог на Ютубі, де розповідає про події на фронті і робить свої прогнози щодо подальшого перебігу війни.

Популярне

Схожі статті

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.