Дружина Остапчука Полтавська розповіла про весілля Наді Дорофєєвої: “Нареченого я не пам’ятаю”

Дружина відомого українського шоумена й ведучого Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла про таємне весілля Наді Дорофєєвої і те, де воно відбувалось

Відомий український шоумен і телеведучий Володимир Остапчук зі своєю молодою дружиною вміють зацікавити публіку. Зіркова пара активно веде особисті блоги у соціальній мережі Інстаграм, де часто спілкується зі своєю авдиторією та розповідає про цікаві історії та події зі свого життя. Так, наприклад, нещодавно Катерина Полтавська вирішила відповісти на запитання своїх підписників.

Один із користувачів мережі поцікавився, що для української блогерки означають сни та чи надає вона їм особливого значення. Катерина Полтавська чесно відповіла на це запитання та зізналась, що їй взагалі рідко сняться сни, тому вона й не наділяє їх особливими значеннями. Вирішила зірка розповісти про нещодавній сон, який побачила.

У цьому сні вона відвідала весілля Наді Дорофєєвої, втім, зізналась Катерина Полтавська, пригадати, ким був наречений вона не могла. Ймовірно, уві сні дружини Остапчука, українська співачка виходила заміж не за свого чоловіка Михайла Кацуріна. За словами Полтавської, подія відбувалась за кордоном, а врешті-решт всі гості плавали у річці.

Дружина Остапчука Катерина Полтавська розповіла про весілля Наді Дорофєєвої, про яке не знала навіть вона
Дружина Остапчука Катерина Полтавська розповіла про весілля Наді Дорофєєвої, про яке не знала навіть вона

Нагадаємо, що відома українська співачка Надя Дорофєєва і дійсно не так давно вийшла заміж вдруге. Навесні минулого року артистка повідомила про розлучення зі своїм першим чоловіком. Тоді ж вона і почала стосунки з ресторатором Михайлом Кацуріним, який пізніше став її чоловіком. Весілля зіркова пара відгуляла на початку червня, а на захід завітало чимало відомих представників українського шоубізнесу.

Надя Дорофєєва одружилась вдруге
Надя Дорофєєва одружилась вдруге

Для свята зіркова пара обрала цікаві образи, які викликали хвилю обурення та компліментів одночасно. Надя Дорофєєва пообіцяла завжди бути поруч із Михайлом Кацуріним у незвичайного крою весільній сукні. А ось ресторатор одягнув оверсайз костюм і кепку.

Популярне

Схожі статті

Найсмачніший вишневий пиріг, який я коли-небудь їла: шматочок раю ви можете створити просто вдома

Відчуйте смак десертного раю, не виходячи зі своєї власної кухні з вершковим вишневим пирогом. Ця випічка — справжнє шедевральне поєднання ніжного борошняного тіста та соковитих вишневих ягід.

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала племінницю, яка стала захисницею: “В добру дорогу, рідна”

Нещодавно дружина популярного співака Віктора Павліка, відома блогерка Катя Репяхова вирішила поділитися зі своїми шанувальниками новиною — її племінниця стала захисницею.

Шеф-кухар із культового ресторану розкрив свій секрет соковитих свинячих стейків: легкий рецепт із начинкою

Свинячі стейки з начинкою — страва, яка приносить багатьом не тільки насолоду від їжі, але й справжню радість від кулінарного відкриття, від емоційного враження, яке вона залишає.