Юрій Горбунов святкує 53-й день народження: Катя Осадча щемливо привітала чоловіка і зізналася йому в коханні

Відомий український актор, шоумен і телеведучий Юрій Горбунов святкує подвійне свято. Сьогодні, 24 серпня, коли українці відзначають День Незалежності України, Горбунов святкує свій власний день народження.

24 серпня відомому українському актору і телеведучому Юрію Горбунову виповнилося 53 роки. У цей день чоловік приймає привітання від своїх рідних та колег.

Дружина Горбунова Катя Осадча привітала чоловіка у власному Інстаграм-блозі. Телеведуча опублікувала спільне фото з іменинником і написала зворушливі слова привітання:

Щороку маємо подвійне велике свято в нашій родині. Горбунов Юрій,  з Днем народження.

А побажання одне на два свята – Перемоги! Люблю тебе. Все решта особисто

, – написала Осадча.

Користувачі Мережі доєдналися до привітань у коментарях:

  • “З Днем Незалежності! З Днем Народження! Хай наша Україна розквітає! Хай Господь буде Першим у Вашому житті! Многая літа!”;
  • “Перемоги! Спокою! Усіх благ!”;
  • “Вітаю, щастя і добра!”;
  • “Зі святом! З днем народження! Здоров’я щастя мирного неба над головою!”

Нагадаємо, Катя Осадча і Юрій Горбунов в шлюбі вже 6 років. Зіркове подружжя виховують двох спільних дітей: Івана (6 років) та Данила (2 роки).

Катя Осадча з Юрою Горбуновим та синами
Катя Осадча з Юрою Горбуновим та синами

Колись заради Осадчої Горбунов покинув свою першу дружину Людмилу, з якою був у шлюбі 20 років. Саме тому закохані довгий час приховували стосунки, щоб уникнути любовного скандалу. Та у 2017 році, коли Осадча вже не могла приховувати вагітний живіт, закоханні оголосили про стосунки. Осадча і Горбунов одружилися за 2 тижні до народження первістка. Звісно, пишного святкування не було. Молодята просто розписалися без білої сукні та смокінгу.

Зараз подружжя Горбунова і Осадчої називають зразковим, а їхнім стосункам можна позаздрити. Юрій і Катерина зізнаються, що мріють ще мати дітей та зараз їхні плани на поповнення поставила на паузу війна в Україні. Також зіркове подружжя не виключають варіант усиновлення дитини. Горбунов і Осадча думають над тим, щоб усиновити дитину, яка стала сиротою, через війну в Україні.

Популярне

Схожі статті

Слава Дьомін зізнався Златі Огнєвіч у почуттях, а зірка вже вагітна від іншого: такого нареченого прогледіла

У світі шоу-бізнесу неабияк часто відбуваються історії кохання, які схожі на сценарії кінофільмів. Однак, іноді навіть найбільш яскраві зірки не захищені від реальних емоцій і складних відносин.

“Мамина на п’ять днів”: Маша Єфросиніна показала рідкісне фото 20-річної доньки, яка уникає публічності

Маша Єфросиніна поділилась відео зі своєю дорослою донькою, яка живе та навчається за кордоном. Зворушливі кадри телеведуча показала у своїх Instagram stories.

Сирна запіканка за кілька хвилин: найкращий сніданок дітям й дорослим. Не втомлююсь готувати своїм їдокам

Бажаємо, щоб кожен ваш ранок був добрим і тому сьогодні ми хочемо поділитися з вами рецептом, який стане справжньою порадою в цьому для всієї вашої родини.