“Чао, Тото! “: Вєрка Сердючка попрощалася з Кутуньйо та згадала, як разом співали у студії

Якщо людина має талант, який оцінила багата кількість людей по всьому світу, то вона вважається зіркою світового масштабу. Такою зіркою свого часу був італійський співак Тото Кутуньйо.

На жаль зірки згасають, як згас на цьому тижні відомий у багатьох країнах італійський виконавець Тото Кутуньйо.

Піку  своєї популярності він досяг у 80-90 роки минулого століття, особливо, коли став переможцем пісенного конкурсу “Євробачення” у 1990 році, який проходив у Хорватії у місті Загреб.

Відтоді співак часто роз’їжджав зі своїми концертними турами різними країнами. Не одноразово бував і в Україні, зустрічався з багатьма нашими артистами та, навіть, брав участь у зніманні “Вечірнього кварталу”.

І хоча Кутуньйо багато разів комплементарно говорив на адресу України, та співав українською “Червону руту”, це не завадило йому відкрито підтримати дії росіян та у 2014 році привітати їхнього правителя з Днем народження після подій у Криму.

Вірогідно через це мало хто з українських артистів висловив співчуття з приводу того, що його не стало.

Але Андрій Данилко, один з небагатьох, своєрідно все ж таки віддав шану своєму колезі, який тривалий час боровся з хворобою. У своєму Інстаграмі артист розмістив архівне відео, де він зі своєю сценічною мамою спілкується, у притаманній Вєрці Сердючці манері, зі співаком.

Дивлячись на них ще досить молодих (на жаль рік знімання не вказаний) та, слухаючи їхнє так зване спілкування та виконання пісні італійською втрьох, мимоволі посміхаєшся.

“Тото, чао! Мама, плачте”, – на прощання сказала йому Вєрка Сердючка.

Данилко ж прощальних слів у коментарі до відео не залишив, а тільки зробив заставку: на чорному фоні — розтрощені червоні сердечка.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.