Тренер “Зважені та щасливі” Іраклі Макацарія показав 3-місячного сина. Таким ніжним холостяка ще не бачили

Нещодавно бізнесмен Іраклі Макацарія став батьком. За його сімейним життям спостерігають багато прихильників, та з нетерпінням чекають нових фото з чарівним малюком.

Сину колишнього “Холостяка” Іраклі виповнилось лише 3 місяці. На світлині, яку бізнесмен поширив на особистій сторінці в інстаграм, маленький Георгій насолоджується сонечком на руках в батька.

Іраклі Макацарія показав фото з 3-місячним сином

Дружина Макацарія, Ліза, зробила миле фото двох найважливіших чоловіків у своєму житті – чоловіка Іраклія та сина Георгія. Пара відпочивала та насолоджувалась часом, проведеним разом.

Звісно, українські зірки поки не готові показувати обличчя свого малюка, тому Іраклі обережно тримав Георгія за голівку, сховавши від камери.

“Мій”

Саме так підписав свій пост бізнесмен. Навіщо багато слів, коли любов до малюка просто неможливо описати. Продовження батька, відрада матері й просто маленьке янголятко, якому хочеться відкривати цілий світ.

Дружина Ліза також відмітила щасливе сімейне фото, де родина в повному складі.

Коментарі до світлини просто посипались. Таким щасливим та милим Іраклі ще не бачила. Від брутального чоловіка, підкорювача жіночих сердець не залишилось і сліду. Безмежне кохання та трепет над своїм чадом, розкривають красеня з іншого боку.

Коментарі до посту Іраклі
Коментарі до поста Іраклі

Навіть українські артисти не втримались та залишили свої відгуки. Так, співачка Оля Цибульська написала:

“Яке щастя !!!”

Іраклі Макацарія насолоджується відпочинком з своїм 3-місячним сином
Іраклі Макацарія насолоджується відпочинком з своїм 3-місячним сином

Минулого року Іраклі з Лізою одружились. Дівчина молодша за свого коханого на 17 років. Але різниця в віці парі зовсім не заважає. Зазначимо, що Іраклі з дружиною досить ретельно приховували вагітність. Лише в травні, за місяць до пологів, пара вирішила зізнатись. І ось, 2 червня на світ з’явився синок Георгій.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.