Що між Дашею Квітковою і Михайлом Заливако? Зірки шоу “Холостяк” живуть в одному будинку і світяться разом

Відому українську блогерку та ексдружину Нікіти Добриніна Дашу Квіткову підозрюють у стосунках з героєм 11 сезону шоу "Холостяк" Михайлом Заливако. На це у публіки є багато підстав.

Даша Квіткова – відома українська блогерка з аудиторією в Інстаграм майже 2 мільйони підписників. Дівчина стала відома після участі у 9 сезоні романтичного шоу “Холостяк” з Нікітою Добриніним. Саме її у фіналі шоу обрав холостяк і подарував каблучку. Більше того, Добринін і Квіткова стали першою парою в Україні, які після закінчення “Холостяка” змогли побудувати стосунки у реальному житті, одружилися та стали батьками. Та цей союз виявився не довговічним. У січні 2022 року подружжя оголосили про розлучення.

Квіткова підігріла чутки про роман з Таллером
Даша Квіткова і Нікіта Добринін розлучилися

Нещодавно Даша Квіткова розповіла у своєму Інстаграм-блозі, що процес розлучення нарешті офіційно закінчився. Суд розділив між подружжям все майно та визначив місце проживання їхнього спільного сина з матір’ю.

Спільний будинок Квіткова і Добринін вирішили продати і наразі Даша переїхала на орендовану квартиру разом з сином.

Схоже, блогерка довго в холостячках не засиділась. Прихильники підозрюють, що зараз дівчина будує стосунки з героєм 11 сезону шоу “Холостяк” Михайлом Заливако. Як відомо, влітку минулого року чоловік розійшовся зі своєю обраницею Анною Богдан і наразі являється холостяком.

Чутки про стосунки Квіткової і Заливако з’явилися після того, як їх почали разом часто помічати: на різних заходах, концертах та просто на відпочинку. Крім того, фоловери помітили, що Михайло і Даша часто публікують фото з одного і того ж ліфта. Тут є 2 варіанти: або вони є сусідами і  проживають в одному будинку, або ж Заливако часто буває вдома у Квітковою, або навіть вони вже разом проживають.

Що між Дашею Квітковою і Михайлом Заливако
Що між Дашею Квітковою і Михайлом Заливако

Масла у вогонь додала ще й недавня ситуація з ДТП, яке спричинила Квіткова у Києві. За словами очевидців, блогерка поїхала на червоний сигнал світлофору і спричинила аварію одразу з декількома автівками. Цікаво, що Даша одразу подзвонила Михайлу і він миттєво приїхав на місце ДТП. Чоловік потрапив на камери очевидців.

Що між Дашею Квітковою і Михайлом Заливако

Наразі ні Квіткова, ні Заливако не коментують своє особисте життя, та все вказує на те, що між цими двома вже давно щось більше, ніж дружба.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.