“Це дуже дорого”: продюсер Олі Полякової розповів, скільки грошей вкладають зірки в свою розкрутку

Всі мріють стати зірками, бути популярними та заробляти мільйони. Але чи можна досягти мети без вкладень? Чи фінансова подушка все ж необхідна

Михайло Полянський, продюсер Олі Полякової, у своєму інтерв’ю розповів, скільки потрібно вкласти на розкрутку молодого виконавця. За його словами шоубізнес потребує великого капіталовкладення.

Лише для того, щоб нова зірка почала працювати в медіапросторі нашої країни потрібен бюджет не менше 300 тисяч доларів. І це лише на 2 роки праці. Адже саме такий період дається для того, щоб розглянути всі перспективи співака.

Продюсер Олі Полякової розповів про розкрутку артистів
Продюсер Олі Полякової розповів про розкрутку артистів

Михайло Ясинський розповів секрети українського шоубізнесу

Якщо за два роки не буде жодного прибутку – тоді співак просто залишає шоубізнес і може виступати по пабах та корпоративам, і то, якщо пощастить.

В суму в 300 тисяч доларів входить робота всього персоналу, який буде крутитись біля майбутньої зірки. Це не лише основна команда. Але і витрати на запрошений персонал.

“Це дуже дорогий бізнес і він дійсно потребує дуже багато грошей”

Звичайно, існують випадки, коли вже за рік можна частково повертати вкладені кошти. Але до заробітку ще досить і досить далеко.

Продюсер Олі Полякової розповів про розкрутку артистів
Продюсер Олі Полякової розповів про розкрутку артистів

Бувають випадки, коли слухачам подобається зовсім невідомий артист, який просто одним хітом попав прямо в серце. Але, щоб втриматись далі, потрібно ж таки вливати кошти.

“Щоб цей успіх закріпити, ти маєш вже зробити наступну пісню, зняти кліп, просувати його, стилісти-візажисти”

Окремо зупинився Михайло Ясинський на співаку Максу Барських.

Макс Барських
Макс Барських

Ця зірка окупила себе вже досить давно. Ще на початку 2022 року його дохід становив декілька мільйонів доларів на рік. За один виступ він отримував 50 тисяч доларів. А це досить висока планка.

Наразі гонорари всіх артистів значно зменшились і прогнозувати, як розвиватиметься медійний ринок надалі просто неможливо.

Популярне

Схожі статті

Найсмачніший вишневий пиріг, який я коли-небудь їла: шматочок раю ви можете створити просто вдома

Відчуйте смак десертного раю, не виходячи зі своєї власної кухні з вершковим вишневим пирогом. Ця випічка — справжнє шедевральне поєднання ніжного борошняного тіста та соковитих вишневих ягід.

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала племінницю, яка стала захисницею: “В добру дорогу, рідна”

Нещодавно дружина популярного співака Віктора Павліка, відома блогерка Катя Репяхова вирішила поділитися зі своїми шанувальниками новиною — її племінниця стала захисницею.

Шеф-кухар із культового ресторану розкрив свій секрет соковитих свинячих стейків: легкий рецепт із начинкою

Свинячі стейки з начинкою — страва, яка приносить багатьом не тільки насолоду від їжі, але й справжню радість від кулінарного відкриття, від емоційного враження, яке вона залишає.