Зірки також люди. Даша Квіткова, Даніель Салем, Сергій Жадан – хто ще розірвав стосунки з коханими цього літа

Українські зірки звичайні люди, які закохуються, одружуються та народжують дітей і, на жаль, розлучаються. І цей рік відзначився досить гучними розривами

Сімейне життя – це постійна праця, розвиток, самовдосконалення. Далеко не всі пари зможуть прожити багато щасливих років разом. Зірки не є виключенням. Цього літа одразу декілька розлучень сколихнули український шоубізнес.

Даша Квіткова та Микита Добринін

Даніель Салем та Марія
Даша Квіткова та Микита Добринін

За розвитком цих стосунків спостерігала вся країна. Пара знайшла одне одного ще у 2020 році на проєкті “Холостяк-9”. В щасливому шлюбі пара прожила три роки та народила сина Лева.

Але на початку 2023 року Даша Квіткова розповіла про те, що пара вирішила тимчасово роз’їхатись. Причини ні блогерка, ні Микита Добринін не відкривали. Ходили чутки про зради, але підтверджень не було.

На жаль, поживши окремо декілька місяців, пара вирішила не продовжувати стосунки. Даша та Микита офіційно подали документи на розлучення 19 червня. І ось лише 15 серпня в судовому порядку шлюб було розірвано.

Даша Квіткова найняла адвокатів для того, щоб поділити спільне майно та домовитись з колишнім чоловіком про виховання спільного сина.

Даніель Салем та Марія

Даніель Салем та Марія
Даніель Салем та Марія

Актор та співак, Даніель Салем ще з весни 2022 року пішов захищати нашу батьківщину. В нього є дружина та донька Санта-Луна, якій на сьогодні 8 років.  В шлюбі Даніель перебував 17 років і цього літа вирішив подати на розлучення.

Як вияснилось, подружжя вже певний час спілкувалось стосовно розриву стосунків. І насправді заява до суду була передана ще у 2021 році. Через ситуацію в країні, розлучення поставили тимчасово на паузу.

І лише в червні цього року відновили процес. Даніель Салем стверджує, що причиною такого вчинку стали ревнощі дружини.

Сергій Жадан та Ірина Куніцина

Сергій Жадан та Ірина Куніцина
Сергій Жадан та Ірина Куніцина

Красень, письменник, співак Сергій Жадан в червні цього року розлучився зі своєю другою дружиною Іриною Куніциною.

Пара прожила 15 щасливих років спільно та виховували доньку Марію. Вже певний час Сергій та Ірина не проживали разом і тому настав час все офіційно оформити.

Ходять чутки, що у Жадана просто появилась нова молода пасія – Христина Соловій.

Антон Савлєпов та Ірина Горбачова

Антон Савлєпов та Ірина Горбачова
Антон Савлєпов та Ірина Горбачова

Ексучасник гурту Quest Pistols Антон Савлєпов був одружений з акторкою з росії Іриною Горбачовою. Зіграла весілля пара влітку 2021 року. Молода сім’я була досить ексцентричною, адже дві такі творчі особистості просто не змогли спокійно насолоджуватись сімейним щастям.

Наразі відомо, що пара вже розлучилась. Але коли це сталось – інформації так і не має. Ходять чутки, що стосунки розладились після 24 лютого 2022 року.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.