Скільки Чернишов заробив на лікування онкохворої Анастасії Заворотнюк: виліз із боргів та сколотив статки

Преса повідомляє, що після фінансової скрути чоловік Анастасії Заворотнюк вийшов з боргів та отримав непоганий прибуток, який заробив завдяки фігурному катанню.

Російська актриса Анастасія Заворотнюк вже декілька років бореться з онкологічним захворюванням. У 2019 році у неї діагностували гліобластому – це рак головного мозку. Родина зірки не коментує її стану і прогнозів, однак очевидно, що лікування потребує великих сил і фінансових вкладень. Чоловік Заворотнюк Петро Чернишов увесь цей час активно працює, щоб забезпечити дружину найкращими лікарями.

Після тривожних новин про борги і фінансову скруту, Чернишов отримав непоганий прибуток з бізнесу, який відкрив ще у 2012 році. Це школа фігурного катання, якою він керує. У звіті за 2022 рік значиться, що виручка школи склала 645 тисяч доларів, а прибуток – 16 тисяч.

Скільки Чернишов заробив на лікування онкохворої Анастасії Заворотнюк
Скільки Чернишов заробив на лікування онкохворої Анастасії Заворотнюк

Крім цього, чоловік Анастасії Заворотнюк продовжує співпрацю з Тетяною Навкою з їх спільним льодовим шоу. Лише влітку цього року він пропустив гастролі після того, як його важкохвору зіркову дружину виписали з лікарні додому після чергового курсу лікування. А за 9 місяців наприкінці минулого року він отримав за виступи понад 34 тисячі доларів. Усі ці гроші Чернишов спрямовує на лікування зірки серіалу “Моя прекрасна няня”.

Нагадаємо, Чернишов і Заворотнюк познайомилися під час зйомок телешоу “Танці на льоду”. Тоді Петро завершив спортивну кар’єру та почав гастролювати. Актриса ж була зайнята зйомками в серіалі “Моя прекрасна няня”, але вирішила спробувати себе в ролі фігуристки. В найперший знімальний день майбутні чоловік та дружина зустрілися поглядами і за спогадами Насті, це нагадувало електричний розряд.

Чоловік онкохворої Заворотнюк розповів про розставання і натягнуті стосунки з падчеркою
Скільки Чернишов заробив на лікування онкохворої Анастасії Заворотнюк

Спочатку зірки почали дружити, а потім стосунки перейшли в романтичну площину. Пара одружилася у вересні 2008 року у скромній обстановці. Через два роки вони повінчалися і відзначили цю подію з розмахом.

У 2018 році у Чернишова та Заворотнюк народилася донька Міла, а через рік актриса дізналася про діагноз – рак головного мозку.

Популярне

Схожі статті

Про цю закуску дізналася від кума. Тепер без неї не проходить жодне застілля: пікантний рецепт із помідорів

Жодне застілля і зустрічі з друзями не може обійтися без напоїв, а вони, своєю чергою, - без закуски. Сьогодні ми підготували простий рецепт пікантної закуски з помідорів. На застіллі здивує всіх.

Радянські господині замочували м’ясо в цукровій воді: про цей кулінарний лайфхак мені розповіла прабабуся

У наших бабусь та прабабусь не було мікрохвильових печей та духовок із функцією розморожування. Тому доводилося вигадувати власні лайфхаки, як швидше розморозити м'ясо з морозилки.

Холостяк Нікіта Добринін носить сандалі на шкарпетки: важко повірити, що це колишній Даші Квіткової

Нікіта Добринін опублікував знімки, на яких позує навпроти дзеркала у тату-салоні. Ведучий показався в сандалях, під якими були шкарпетки білого кольору.