“Наші квіточки”. Зрадниця Ані Лорак показала фото до Дня знань з 12-річною дочкою Софією: копія батьків

Українська співачка Ані Лорак, яка не відрізняється підтримкою України і скоро стане навіть суддею російського талант-шоу "Ти супер", оприлюднила фото зі своєю донькою до свята 1 Вересня. На світлині видно, наскільки 12-Софія нагадує батьків саму Лорак та Мурата Налчаджиоглу, колишнього чоловіка артистки.

Ані Лорак – артистка, що сміливо могла називатися українською суперзіркою. Знана та обожнювана на своїй Батьківщині, вона все ж не підтримала рідну країну в скрутний час. Події Євромайдану та ворожі дії росії щодо України не стали для співачки вагомим приводом для припинення концертної діяльності у країні-агресорці.

Далека від руйнівного впливу рф на свою країну, вона спокійно гастролює світом, а свою доньку Софія, як відомо, влаштувала в Павлівську гімназію – елітний московський навчальний заклад, де вчаться діти багатьох російських зірок. Кароліна поділилася в історіях Інстаграму світлиною, де вона зображена з дочкою. Фото приурочене до свята Першого дзвоника – Софія вдягнена у шкільну форму, а Лорак – у мінімалістичне чорне плаття.

Однією рукою співачка обіймає доньку, а в іншій тримає пишну корзинку з квітами, яка коштує, вочевидь, недешево. Сама дівчина тримає телефон і сумку на плечі, а пальцями показує привітальний жест.

Ані Лорак опублікувала фотографію з донькою Софією в історіях Інстаграму
Ані Лорак опублікувала фотографію з донькою Софією в історіях Інстаграму

Важко не помітити, що підросла дочка Ані Лорак з віком не втрачає зовнішню схожість із батьками. Так, про те, що Софія не тільки дуже нагадує маму, а й навіть копіює її стиль, говорять уже давно. Але не менш схожа дівчина і на свого батька, турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу, з яким Лорак розлучилася в 2019 році.

Донька Ані Лорак Софія перейняла багато рис як від матері, так і від батька, Мурата Налчаджиоглу
Донька Ані Лорак Софія перейняла багато рис як від матері, так і від батька, Мурата Налчаджиоглу

Не дивлячись на розлучення батьків, Софія проводить багато часу як з мамою, так і з татом. Нещодавно вона навіть відвідала в Туреччині його нову сім’ю – 27-річну дружину Лілію, що працює візажисткою, та її доньку Олександру. Судячи з численних світлин, Софія має дуже хороші відносини з теперішньою родиною свого батька.

Чи схожі Лорак і Налчаджиоглу

На відміну від колишньої дружини, Мурат Налчаджиоглу відкрито підтримує Україну. Про свою позицію бізнесмен багато разів заявляв особисто, а також додавав, що вчить українську мову.

“Зрозуміло, чому ти її кинув”

– прокоментував користувач Інстаграму одну з публікацій Мурата із засудженням російської збройної агресії, натякаючи на Ані Лорак.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.