Фіналіст “Холостячки-1” Тригубенко прогулявся по Межигір’ю і майже засвітив двомісячного синочка в колисці

Бізнесмен, який прославився після участі в популярному шоу, заявив, що покаже сина Марка тільки після хрестин - так він пообіцяв батькам. Хлопчику зараз лише близько двох місяців.

Олексій Тригубенко став відомий всій країні після участі в першому сезоні шоу “Холостячка” у 2020 році. Тоді він дійшов до самого фіналу, але Ксенія Мішина обрала іншого учасника – коміка Олександра Еллерта, з яким вони прожили разом рік, після чого розірвали стосунки.

Бізнесмен сприйняв відмову холостячки Ксенії Мішиної досить болісно. Він повністю зосередився на роботі, через що не мав часу на стосунки, про що Тригубенко говорив у своєму Інстаграмі. Після цього про його особисте життя було відомо лише те, що в нього зав’язалися нові стосунки, однак саме в лютому 22-го дівчина вирішила поїхати за кордон і через початок війни в Україні не повернулася звідти.

Тому яким же було здивування колег та підписників, коли 5 липня цього року Олексій повідомив, що став щасливим батьком. І судячи з численних публікацій самого Тригубенка, з нього вийшов турботливий і зразковий татусь. Він час від часу ділиться світлинами та відео із прогулянок та ігор з маленьким сином – щоправда, самого Марка він не показує.

Олексій Тригубенко прогулявся з маленьким сином Марком на території Межигір'я
Олексій Тригубенко прогулявся з маленьким сином Марком на території Межигір’я

В останніх історіях Олексій показав, як гуляє із сином, якому зараз близько 2-х місяців, на території Межигір’я.

“І чому я не приїжджав сюди раніше”

– такий підпис має одне з опублікованих відео.

Також Тригубенко поділився відео зі своїм сином, який лежить у колисці. Обличчя малюка при цьому майже не видно.

Олексій Тригубенко пообіцяв згодом показати обличчя свого сина
Олексій Тригубенко пообіцяв згодом показати обличчя свого сина

“Пообіцяв батькам: поки не похрестимо – не буду показувати. Тому почекайте ще трошки-трошки, пару тижнів”

– говорить Олексій.

Мама – не Аліна з Чернівців

Як можна зрозуміти, Олексій Тригубенко не прихильник того, щоб ділитися подробицями свого особистого життя із широким загалом.

Однак він усе ж розкрив деякі таємниці в рамках одного з випусків шоу “Як ти?”, на якому ведучий Григорій Решетник дізнався про долю колишніх учасників “Холостячки” Андрія Рибака і, власне, Олексія. Тоді бізнесмен поділився, що через початок повномасштабної збройної агресії рф проти України його кохана з Чернівців на ім’я Аліна так і не повернулася на Батьківщину з-за кордону. З тих пір про його романтичні стосунки ходили лише чутки.

Коли Тригубенко все ж повідомив про народження малюка вже в цьому році, Григорій Решетник написав під публікацією на сторінці Олексія:

“Тепер уся країна чекає фото матусі”

До речі, тоді бізнесмен спростував думки, що та сама дівчина з Чернівців стала матір’ю малюка.

“Хочу сказати, що це не Аліна”

– написав він у Stories.

Популярне

Схожі статті

Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.

Єдина донька Тараса Тополі і Alyosha росте копією мами і тата: на кого більше схожа 3-річна Марійка

Тарас Тополя та його дружина Alyosha поділилися душевною сімейною світлиною, на якій видно єдину доньку подружжя, Марійку. Підписники дали коментар, на кого все ж таки схожа дівчинка.

Такі котлети у нас зʼїдаються прямо зі сковороди: мій ходовий рецепт, за
яким вони виходять мега соковитими

Приготувати соковиті котлети можна з легкістю, лише додавши до фаршу один інгредієнт. Завдяки йому котлети з будь-якого фаршу будуть смачні, а родина буде уплітати їх ледь не с самої сковорідки.