27-річна донька Анастасії Заворотнюк Анна стала мамою і показалася з малям на руках: “Маленька булочка”

27-річна донька відомої російської акторки Анастасії Заворотнюк Анна поділилася радісною новиною. Дівчина стала хрещеною мамою для маленької дівчинки.

Анна Стрюкова – російська модель, блогерка та акторка, яка відома ще й тим, що є донькою відомої актриси Анастасії Заворотнюк. Ще 10 років назад про дівчину ніхто не чув та в один момент вона увірвалась в російський шоу-бізнес і почала отримувати свої перші ролі у кіно. Цікаво, що Анна, як дві краплі води схожа на свою зіркову маму, яка здобула неабияку популярність завдяки ролі няні Віки в серіалі “Моя прекрасна няня”.

Донька Анастасії Заворотнюк натякнула на власне заміжжя на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм
27-річна донька Анастасії Заворотнюк Анна стала мамою і показалася з малям на руках

Зараз Анна досить відома модель та акторка, також дівчина активно веде свій блог в Інстаграм, де ділиться з прихильниками моментами зі свого особистого життя. Так, нещодавно дівчина опублікувала фото з важливого для неї дня. Анна стала хрещеною мамою для маленької дівчинки. У своєму блозі Стрюкова не лише показала спільні фото з хрещеною донечкою, а й поділилася кадрами з таїнства хрещення.

27-річна донька Анастасії Заворотнюк Анна стала мамою і показалася з малям на руках
27-річна донька Анастасії Заворотнюк Анна стала мамою і показалася з малям на руках

Варто відзначити, що сама 27-річна Анна Стрюкова поки що не має власних дітей і офіційно не заміжня. Та дівчина вже багато років перебуває у стосунках з чоловіком, ім’я якого вона наразі не розкриває. Крім того, Анна запевняє, що отримала пропозицію руки та серця від коханого ще пару років назад та весілля вони поки що не зіграли. Очевидно, що зараз доньці Заворотнюк не до пишного весілля і святкувань, адже її мама вже понад 3 роки веде важку боротьбу з онкологією.

Нагадаємо, Анастасії Заворотнюк поставили важкий діагноз у 2020 році. У акторки виявили рак головного мозку 4 стадії. За 3 роки лікування Анастасія пережила не одну операцію та курс хіміотерапії. Жінка довгий час лікувалася в США, а зараз перебуває у своєму заміському будинку у підмосков’ї.

За 3 роки лікування Заворотнюк жодного разу не виходила на зв’язок зі своїми прихильниками, а її родина тримає всю інформацію про стан акторки у секреті.

Та відомо, що Анастасія Заворотнюк перебуває у дуже складному стані. Жінку неможливо впізнати. Про це розповіли сусіди Заворотнюк по котеджному містечку.  За даними очевидців, упізнати актрису важко – вона зараз “дуже повна, з одутлим обличчям”.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.