Заради нього ледь не скасувала весілля з Галкіним: новий молодий коханець Алли Пугачової вийшов з тіні

Примадонна Алла Пугачова наприкінці 2011 року офіційно вийшла заміж за гумориста Максима Галкіна. Однак з тіні вийшов чоловік, який заявляє, що співачка хотіла скасувати це весілля.

38-річний співак Сергій Савін заявив російським ЗМІ, що перебував у близьких стосунках з Аллою Пугачовою і через нього вона ледь не відмінила одруження з Галкіним.

Сергій Савін був улюбленцем Примадонни в музичному шоу “Фактор А”, де в журі сиділа артистка. У фіналі він виборював перемогу з Еркіном Холматовим – тоді вирішальне слово було за Аллою Борисівною, яка й присудила перемогу своєму фавориту. За словами Савіна, жінка, яка співає виявляла до нього підвищений інтерес.

У грудні 2011 року Сергій потрапив в аварію. Виконавця відправили до лікарні, де він провів кілька днів, не приходячи до тями. Впоратися з наслідками травми йому допомогла сама Пугачова.

Алла щодня приїжджала до мене в лікарню, годувала з ложечки, годинами сиділа зі мною. Вона познайомилася з моєю мамою

, – стверджує Савін.

Сергій Савін заявив, що Пугачова ледь не скасувала весілля з Галкіним заради нього
Сергій Савін заявив, що Пугачова ледь не скасувала весілля з Галкіним заради нього

В той період Примадонна готувалася до весілля з гумористом Максимом Галкіним, однак Сергій заявив, що через нього співачка хотіла скасувати одруження.

Вона зізналася, що через мене, її почуття та нещастя, що сталося зі мною, вона хоче скасувати весілля з Галкіним, незважаючи на те, що захід давно вже був запланований та анонсований усім ЗМІ. Алла Борисівна приїхала до мене після дикого скандалу, який влаштував їй Галкін з цього приводу. У результаті весілля вона не скасувала, а просто перенесла на пізніший термін

, – сказав Сергій.

Сергій Савін заявив, що Пугачова ледь не скасувала весілля з Галкіним заради нього
Сергій Савін заявив, що Пугачова ледь не скасувала весілля з Галкіним заради нього

Савін вважає, що Примадонна була з ним щира. У той час Пугачова тяжко переживала, що її популярність падала і зірка сцени посилено думала, як підігріти інтерес до себе:

Я був вражений, які у них насправді стосунки з Максимом Галкіним. На людях Алла Борисівна кликала його “Максюша”, а він її “Аллуся”. Але, коли я приїжджав до них у гості в їхній замок у Грязі, у них було дуже формальне спілкування, вже без усі-пусі. Він її кликав Аллою Борисівною, а Пугачова Галкіна – Максимом. Вони обговорювали чергові піар-акції, які можна влаштувати заради привернення уваги

, – заявив Савін.

Популярне

Схожі статті

Найсмачніший вишневий пиріг, який я коли-небудь їла: шматочок раю ви можете створити просто вдома

Відчуйте смак десертного раю, не виходячи зі своєї власної кухні з вершковим вишневим пирогом. Ця випічка — справжнє шедевральне поєднання ніжного борошняного тіста та соковитих вишневих ягід.

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала племінницю, яка стала захисницею: “В добру дорогу, рідна”

Нещодавно дружина популярного співака Віктора Павліка, відома блогерка Катя Репяхова вирішила поділитися зі своїми шанувальниками новиною — її племінниця стала захисницею.

Шеф-кухар із культового ресторану розкрив свій секрет соковитих свинячих стейків: легкий рецепт із начинкою

Свинячі стейки з начинкою — страва, яка приносить багатьом не тільки насолоду від їжі, але й справжню радість від кулінарного відкриття, від емоційного враження, яке вона залишає.