Колишня дружина Остапчука Христина Горняк розповіла про життя в столиції Австрії Відні: “Таке село”

Колишня дружина телеведучого Володимира Остапчука Христина Горняк зараз живе на дві країни - Україну і Австрію. Відень вона несподівано порівняла з селом.

Після раптового розлучення з телеведучим Володимиром Остапчуком Христина Горняк відправилася в місце сили – острів Міконос, куди вона літає після розставань, а потім частково переїхала у Відень, столицю Австрії. Там через деякий час Христина зустріла нового залицяльника, однак залишала в секреті їх стосунки, його ім’я та вигляд. Вона тільки не приховувала, що обранець – австрієць, а в своєму Інстаграм-блозі позначала його емодзі у вигляді клубка ниток.

Нещодавно Горняк зізналась, що після 8 місяців відносин вони розійшлися. За словами Христини, вона зла на екс-коханого і не горить бажанням його бачити, однак доля сама їх звела. Для колишньої Остапчука це стало повною несподіванкою – зустріти його в самому центрі австрійської столиці:

Центр Відня – таке село, де можна зустріти всіх. Ніколи не думала, що це місто таке маленьке, точніше його 1-й район. Ну і, звичайно, ще коли “поле заряджене” на ці зустрічі… Про що це я… Про заряджене поле – що це таке? Я тільки що йшла по центру Відня і зустріла (побачила) Клубок… Як таке може бути, ну це ж Відень, вівторок, хм… Ну таке собі відчуття, коли воно ще по живому. Купила собі улюблені еклери, буду вдома підіймати цукор для радості. Мабуть треба поле заряджати в іншу сторону… Бо воно он яке сильне

, – розповіла Христина.

Колишня дружина Остапчука Христина Горняк розповіла про життя у Відні
Колишня дружина Остапчука Христина Горняк розповіла про життя у Відні

Також вона вирішила трохи відкрити завісу цих таємничих стосунків, тому що вважає, що колишній вже не слідкує за її блогом:

Раніше Клубок читав мої сторіз, українською було складно, але старався, та зараз думаю, що ні… Тому можу відверто тут сказати думки: закінчувати завжди не просто. Звичайно, сумую, але і дуже злюсь… І усьому є межа, думаю, виправити дещо буде складно, та подивимось, що і як життя приготувало мені! Ну а це причина того, що я не все тут розповідаю… Бо про це пишуть в новинах

Колишня дружина Остапчука Христина Горняк розповіла про життя у Відні
Колишня дружина Остапчука Христина Горняк розповіла про життя у Відні

З цієї ситуації Христина винесла плюс того, що її перестають асоціювати виключно з Остапчуком:

Але є і один плюс… Може нарешті про мене перестануть писати в новинах разом з моїм колишнім чоловіком, бо моє життя триває, в мене тут цілі серіали вже: “Кохання – зітхання” тощо…Це до того, щоб ви не думали, що я залізна леді, або що я так все легко, ніби, вмію проходити… Ні. Але проходити стараюсь і даю собі час і дозвіл на всі емоції! Повірте, школа в мене ще та

Колишня дружина Остапчука Христина Горняк розповіла про життя у Відні
Колишня дружина Остапчука Христина Горняк розповіла про життя у Відні

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.