Сину Потапа не від Каменських – 15! Як виглядає та чим займається хлопець і чи спілкується він з батьком

Син відомого українського репера і продюсера Потапа від першого шлюбу Андрій святкує день народження. 6 вересня хлопцю виповнилось 15 років.

У сім’ї відомого українського репера і продюсера Потапа свято: 6 вересня його син від першого шлюбу Андрій святкує свій 15-й день народження. З цієї нагоди артист привітав сина у своєму Інстаграм-блозі і опублікував спільне фото.

15 років! Син! Люблю тебе! Тільки вперед і вгору! З днем народження, сину

, – привітав Потап Андрія.

Користувачі Мережі також долучилися до привітань у коментарях.

Ось, що пишуть фоловери:

  • “Вітаю! Красень!!! Миру нашим діткам в рідній Україні!”;
  • “Бажаю здоров’я, щастя та успіхів синочку! Це так прекрасно коли тобі 15!”;
  • “З днем народження! Щастя, здоров’я, многая літа”.

Мама Андрія Ірина Горова також привітала сина у своєму Інстаграм-блозі. Жінка написала дуже теплі слова і зазначила, що пишається своїм сином.

До слова, Потап у шлюбі з Горовою прожив 15 років. Розлучилося подружжя у 2014 році. На той момент їхньому сину Андрію було всього 6 років.

Ірина Горова ніколи не заважала Потапу спілкуватися з сином, тож у них збереглися гарні стосунки. Андрій часто буває у батька вдома, а також їздить з ним на відпочинок. А ось із другою дружиною тата Настею Каменських у хлопця не такі теплі стосунки. Довгий час Андрій взагалі не сприймав свою мачуху. Про це ще декілька років назад розповідала Горова в одному з інтерв’ю. Так, жінка зізналася, що спілкування її сина з Каменських обмежується лише словами “привіт” та “пока”.

Дійсно, якщо проаналізувати соціальні мережі подружжя, то можна помітити, що син Потапа Андрій ніколи не проводив сімейні свята і тим більше відпустки разом з батьком та мачухою, а проводив дозвілля лише з батьком.Та, схоже, зараз стосунки у Каменських з сином Потапа дещо налагодились. Так, нещодавно репер хизувався у своєму Інстаграм-блозі, що вони втрьох з сином та Каменських проводять час разом, чого раніше ніколи не було.

Популярне

Схожі статті

Шеф-кухар із культового ресторану розкрив свій секрет соковитих свинячих стейків: легкий рецепт із начинкою

Свинячі стейки з начинкою — страва, яка приносить багатьом не тільки насолоду від їжі, але й справжню радість від кулінарного відкриття, від емоційного враження, яке вона залишає.

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.