Влад Яма показався у NASA у січні 2022 року: потім повернувся до України, але встиг втекти назад

Все нові й нові подробиці подорожей Влада Ями спливають у мережі. Тепер з'ясувалося, що наприкінці січня 2022 року хореограф з родиною відвідував NASA. Виходить, щойно повернувся до України в лютому й знову довелося збирати валізи.

Ми вже знаємо зі Сторіз Влада Ями в Інстаграмі, що Новий, 2022 рік, родина зустрічала в Мексиці. 3 січня сім’я хореографа показалася в Тулумі. Звісно, подорож на Кариби залишила в пам’яті лише гарні спогади.

Родина Ям відвідала музей NASA

Та додому Влад, Лілія і їхній синочок Леон повернулися не відразу після мексиканських канікул. У січні ще й встигли відвідати широко розрекламований музей NASA. Космічний центр імені Джона Кеннеді базується у штаті Флорида.

Там на власні очі побачили майданчик, звідки запускаються космічні апарати та відбувається керування польотами, а ще зробили селфі біля легендарного шаттла “Атлантіс”. Пара вже бувала тут раніше, ще до народження Леона. То вирішили показати цю дивовижну красу ще й 7-річному сину.

Якщо вірити словам танцівника, на момент початку повномасштабної агресії росіян, вони перебували в Україні. Виходить, встигли повернутися до Києва після усіх захопливих подорожей. Та вже в перші дні після 24 лютого знову опинилися за океаном. Дуже оперативно.

Концерт Вєрки Сердючки

Судячи з того ж таки Інстаграму знаменитості, родина Ям в Америці не бідує і постійно придумує собі різноманітні розваги. От і на концерт до Вєрки Сердючки у Маямі Влад усіх охочих запросив. А згодом виклав у Сторіз відеозвіт з виступу української зірки. Тож із Ліліаною вдосталь натанцювалися.

Звісно, Андрій Данилко був в ударі. Першою композицією стала його перейменована на “Раша гудбай” весела пісенька. А ще артист в образі Вєрки Сердючки заявив, що концертна програма називається: “Путін, щоб ти здох!” Не обійшлося і й без верховного головнокомандувача ЗСУ. Валерій Залужний показав сердечко з величезного екрана, вмонтованого на сцені.

Популярне

Схожі статті

Нікітюк остаточно викреслила Притулу з серця: через стільки років взялася шукати собі чоловіка самотужки

Світ шоу-бізнесу завжди вражав глядачів дивовижними відносинами та розкішними романтичними історіями. Що не стосунки, то цілковитий сценарій багатосерійного серіалу.

Цю смакоту обожнюють всі, тому готую багато: шаровий салат-тортик із куркою. Смачний та неймовірно ніжний

Рецепт ніжного салату-торта з копченою куркою, картоплею та сиром дуже просто приготувати на своїй кухні. Ця смакота вам обов'язково сподобається!

Сирне тісто з картопляною начинкою: традиційні пиріжки більше не роблю — родина запевняє, що так смачніше

Як приготувати випічку, щоб не витрачати багато часу на тісто? Сьогодні ми запрошуємо вас відкрити для себе новий варіант улюбленої класичної страви — пиріжки з сирного тіста із картоплею.