Оля Полякова, Лобода, Alyosha та інші зіркові матусі, які знімали кліпи на останніх місяцях вагітності (ФОТО)

Вагітність прикрашає жінку. Зіркові матусі вирішили не переривати свою творчу діяльність і продовжувати знімати кліпи, носячи маленьку дитинку під серцем

Українські співачки не припиняли працювати навіть під час вагітності. Ба більше, вони з радістю демонстрували свій прекрасний стан в нових творчих роботах.

Світлана Лобода

Світлана Лобода
Світлана Лобода

У 2018 році українська співачка Лобода випустила новий кліп на пісню SuperStar. Там дівчина активно танцювала, маючи вже досить великий живіт. Як вияснилось потім, Світлана була вагітною другою донькою Тільдою. Ходять чутки, що батько дитини – Тілль Ліндеманн, лідер Rammstein. Але наразі невідомо, чи це правда, оскільки Світлана досі не показала обличчя меншої доньки.

Оля Полякова

Оля Полякова
Оля Полякова

Жінка вже мала старшу доньку Машу, коли завагітніла вдруге. Оля Полякова зняла досить чуттєвий кліп “Кулька”, де співачка на останніх місяцях вагітності. Але довгонога красуня пішла набагато далі за своїх колег та вирішила вести свою власну передачу під назвою “Прівет декрет!”. Там Оля показувала будні вагітної жінки, її роботу, турботи, хвилювання. Глядачі з охотою спостерігали за звичайним життям свого кумира.

Альоша

Альоша
Альоша

Сьогодні Альоша, співачка та дружина Тараса Тополі, багатодітна мама, адже виховує двох синів та маленьку донечку. Будучи вагітною первістком, дівчина вирішила зняти кліп на пісню “Ти моє все”. Головним героєм став чоловік зірки Тарас Тополя. Відмітимо, що Альоша була на 7 місяці вагітності, а процес зйомок тривав понад 12 годин.

Світлана Табарова

Світлана Табарова
Світлана Табарова

Рудоволоса виконавиця наразі багатодітна мама. Будучи на останньому місяці вагітності за донькою Поліною, Світлана вирішила зняти підбадьорючий кліп на пісню “Життя триває”. У відео також знялись і менші діти співачки. Цю пісню Світлана написала, як промінь сонця, на який всі чекають.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.