Ольга Сумська зізналася, що Борисюк не хотів на ній одружуватися: “Я сама зробила пропозицію своєму чоловіку”

Відома українська акторка Ольга Сумська зізналася, що так і не дочекалася пропозиції руки і серця від свого чоловіка. Після 6 років цивільного шлюбу акторка сама повела Борисюка до РАЦСу.

Ольга Сумська вже 27 років знаходиться у щасливому шлюбі з актором Віталієм Борисюком. Як відомо, колись зради Борисюка Сумська покинула свого першого чоловіка Євгена Паперного. Та як виявилося, Ольга Сумська так і не дочекалася пропозиції руки та серця від коханого. Про це акторка розповіла у шоу “Мекнув – питайте” з Володимиром Остапчуком. Так, Сумська зізналася, що сама запропонувала Борисюку одружитися.

Я зробила сама пропозицію своєму чоловіку. Коли ми прожили вже 6 років в цивільному шлюбі, я просто сказала: “Ну треба якось оформити ці стосунки”

, – зізналася Сумська.

Ольга Сумська зізналася, що Борисюк не хотів на ній одружуватися
Ольга Сумська зізналася, що Борисюк не хотів на ній одружуватися

Крім того, Ольга пригадала, що тобі вони одружувалися з обручками від її попереднього шлюбу. Все через те, що тобі були скуртні 90-ті роки.

Більше того, ми взяли каблучки від минулих наших шлюбів. Це був жах. Я думаю, що цей випадок ніхто ще не повторив. Ось цього ніколи не робіть. Це був час тотального дефіциту. І потім був такий момент, що ми сварилися і ми навіть були на роздоріжжі, чи взагалі на оформити ці стосунки і я зрозуміла, що це ті каблучки, яких треба позбутися і купити нові

, – пригадала Сумська.

До слова, Ольга Сумська ніколи не приховувала, що її шлюб з Борисюком не був безхмарним. За словами акторки, вони переживали різні періоди в житті і було таке, що навіть хотіли розлучитися. Не приховує Сумська і факт зради у їхньому шлюбі. За словами Ольги, зраджувала і вона і зраджували їй. Та кохання витримало всі випробування і зараз подружжя знаходяться у повній гармонії один з одним.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк
Ольга Сумська та Віталій Борисюк

Цікаво, що на 25-ту річницю весілля Ольга Сумська і Віталій Борисюк зробили ще одне весілля. Сумська одягнула білу сукню і фату, а Борисюк – білий смокінг. Подружжя знову дали один одному весільні обітниці і влаштували справжнє свято з близькими та друзями.

Популярне

Схожі статті

Запечена риба під сирно-овочевою шубкою: беру будь-яке філе, бо весь секрет у маринаді. Раджу спробувати!

Спробуйте приготувати соковите філе риби під сирно-овочевою шубкою в духовці так, щоб домашні попросили добавки. Скоріше записуйте цей рецепт!

Мають трьох дітей, але за кордон ні-ні: Решетнік, Дикий та інші багатодітні зірки, які попри все в Україні

Україна переживає важкі часи через війну, економічні труднощі та інші виклики. У таких умовах питання про збільшення сім'ї може викликати непорозуміння або навіть звинувачення.

Шоколадний десерт без борошна, масла та цукру: закохалась з першого шматочка! Навіть на свято буду подавати

Такий шоколадний десерт готується мега просто та швидко. Вам знадобиться всього декілька доступних продуктів, які можна знайти в будь-якому магазині.