Влад Яма прийшов до Вєрки Сердючки, але Данилко навіть не подивився на нього: реакція хореографа здивувала

Ті, хто до сумнозвісних подій в Україні був кумиром мільйонів українців, а після них опинився у безпечному закордонні, втратили не тільки своїх шанувальників, а й повагу колишніх колег.

Відношення до артистів чоловіків-віткачів в Україні вкрай негативне. Особливого хейту зазнають такі зірки як Олег Винник та Влад Яма. Втратив своїх прихильників і Потап, хоча й повернувся нещодавно на батьківщину. Всі вони в той чи інший спосіб намагаються якось “відбілитися”, розповідаючи про свою підтримку здалека, але, як кажуть: “факти — вперта річ”.

Всім відомий український хореограф Влад Яма постійно отримує шквал критики за те, що втік до Америки й там, в Маямі, пересиджує лихі часи. На питання, чи відчуває він сором за це, танцівник цинічно відповів: “Регулярно”. Коли ж йому дорікнули, що він боїться, що повернувшись, його відправлять в армію, то він заявив: “Тут вже дослухаюся винятково до військових, вибачте”.

Дивиться лише у майбутнє

Його спілкування з земляками, які не полишили свою країну, зводиться до публікацій на сторінках в соцмережах. Тут він постійно демонструє свій патріотизм, публікуючи свої світлини з жовто-блакитною символікою, розповідає про свою діяльність зі збору грошей для України, реагує на сумні події в країні, але на фоні мирного американського життя заявляє, що не озирається на минуле, а дивиться у світле майбутнє.

Днями Яма показав фото з концерту Вєрки Сердючки, який проходив у Маямі в рамках великого туру на підтримку України. Фото явно зроблено на телефон з глядацького залу, тому, вірогідно, хореограф був присутнім на цьому концерті. До того ж Влад зробив припис: “Це було неможливо пропустити”.

Фото
Скриншот зі сторіз з особистої сторінки Влада Ями

Втім, зустрічі між зірками, колишніми колегами та земляками, судячи з усього, не сталося, бо ні Влад, ні, тим більш, Андрій Данилко про це — ні пари з вуст.

Популярне

Схожі статті

Сирне тісто з картопляною начинкою: традиційні пиріжки більше не роблю — родина запевняє, що так смачніше

Як приготувати випічку, щоб не витрачати багато часу на тісто? Сьогодні ми запрошуємо вас відкрити для себе новий варіант улюбленої класичної страви — пиріжки з сирного тіста із картоплею.

Щаслива Наталя Могилевська замилувала відео з маленькою донькою: солодощі, перший велосипед і рожеві ведмеді

Наталія Могилевська розчулила кадрами зі своєю донькою Софією, якій виповнилось 4 роки, а також показала, як влаштувала день народження для маленької іменинниці.

Слава Дьомін зізнався Златі Огнєвіч у почуттях, а зірка вже вагітна від іншого: такого нареченого прогледіла

У світі шоу-бізнесу неабияк часто відбуваються історії кохання, які схожі на сценарії кінофільмів. Однак, іноді навіть найбільш яскраві зірки не захищені від реальних емоцій і складних відносин.