“Музика — це єдине, що мене заспокоює”: куди поділась переможниця дитячого Євробачення Анастасія Петрик

Зірки на небосхилі шоу-бізнесу запалюються та згорають іноді досить швидко. Юна одеситка, яка підкорила своїм вокалом не тільки Україну, а і Європу, раптово зникла з глядацьких радарів.

Українські глядачі познайомилися з талановитою маленькою співачкою Анастасією Петрик після одного з випусків шоу “Україна має талант – 2”, на якому дитина вразила сильним вокалом весь суддівський склад: Ігоря Кондратюка, Славу Фролову та Влада Яму. Відтоді почалося її сходження на музичний Олімп.

Шлях до слави

Наступною сходинкою до слави став її успіх у пісенному конкурсі “Дитяча Нова хвиля”. У молодшій віковій категорії вона посіла перше місце. На той час Насті було 8 років. А всього через 2 ріки вона стала переможницею міжнародного конкурсу “Дитяче Євробачення”, який проходив в Амстердамі. Це був справжній фурор, після якого дівчина здобула не абияку славу.

Переможниця
Переможниця Дитячого Євробачення Анастасія Петрик

Її почали активно запрошувати виступати дуетами такі співаки як Ані Лорак, Тіна Кароль, Філіп Кіркоров та інші. А ще вона, об’єднавшись зі своєю старшою сестрою Вікторією, виступила на “Новій хвилі” у Юрмалі у 2014 році. Як і багато українських артистів, вона давала концерти у росії та брала участь у їхніх телевізійних програмах, на приклад, в Андрія Малахова.

Зараз співачці 21 рік. Про неї майже нічого не відомо, крім того, що після подій в Україні у лютому 2022 року, вона переїхала з Одеси, де на той момент мешкала, в американську Філадельфію до своїх батьків.

“Тут мені простіше, тому що тут мої мама і тато. Музика – це єдине, що мене заспокоює”, – розповіла вона в одному своєму інтерв’ю американським журналістам.

І хоча, з її слів, вона продовжує займатися музикою, відомо, що після 2017 року, коли вона випустила кліп на пісню “Doors Closed”, більше релізів в неї не було.

Анастасія Петрик
Анастасія Петрик

Як виглядає Анастасія 21 річна дівчина можна дізнатися хіба що з її сторінки в інстаграмі, або на сторінці її сестри.

Популярне

Схожі статті

Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.

Єдина донька Тараса Тополі і Alyosha росте копією мами і тата: на кого більше схожа 3-річна Марійка

Тарас Тополя та його дружина Alyosha поділилися душевною сімейною світлиною, на якій видно єдину доньку подружжя, Марійку. Підписники дали коментар, на кого все ж таки схожа дівчинка.

Такі котлети у нас зʼїдаються прямо зі сковороди: мій ходовий рецепт, за
яким вони виходять мега соковитими

Приготувати соковиті котлети можна з легкістю, лише додавши до фаршу один інгредієнт. Завдяки йому котлети з будь-якого фаршу будуть смачні, а родина буде уплітати їх ледь не с самої сковорідки.