“В житті все змінюється”. Епатажний MELOVIN похизувався поїздкою на авто: думав, що ніколи не сяде за кермо

Відомий співак Меловін не боїться розширювати власні горизонти і пробувати щось нове. Цього разу він сів за кермо автомобіля, чим неабияк здивував своїх прихильників - адже адже раніше артист зарікався стати водієм.

Український співак MELOVIN, ім’я якого при народженні Костянтин Бочаров, став відомим завдяки своїм перемогам в шоу “X-Фактор” та “Маска”. Завдяки своєму таланту й харизмі він став представником України на Євробаченні в 2018 році.

Артист часто ділиться зі своїми фанатами деякими подробицями та цікавими моментами з життя в соціальних мережах. І цього разу він оприлюднив відео своєї поїздки за кермом автомобіля. Цікаво це тим, що співак вважав, що ніколи не сяде за кермо – у цьому він сам зізнався.

“В житті все змінюється: той, хто казав, що ніколи не сяде за кермо, за нього сів”

– говорить Меловін на одному з відео, які опублікував в Інстаграмі. Прихильники відреагували на дане звершення позитивно, адже вважають, що співак подає їм гарний приклад своїм умінням переступати через свої страхи:

“Не перестаю захоплюватись тим, що ти перебуваєш у постійному розвитку”

“Мел, а тобі личить отак за кермом”

“Вітаю у нашому колі водіїв”

Одна шанувальниця жартома звинуватила його в тому, що тепер не зможе “відмазуватися”, що вона, як і кумир, просто не народжена водити.

“Мееел, що ти наробив”

– бідкається користувачка.

Поїде на квартирник

Деякі фанати почали будувати жартівливі теорії, ніби Меловін спеціально навчився кермувати, щоб самостійно добиратися до пунктів призначення свого міні-туру Україною. Так, артист планує провести ряд акустичних концертів, так званих квартирників, з мінімальною кількістю слухачів. Дати й міста концертів співак також анонсував у своїх соцмережах. Така новина привела шанувальників ще в більший захват.

“Мел, бачила весь список міст, тож тебе очікує серйозна водійська практика”

“Хотілось хоча б один квартирник, а тут цілий тур!”

“Вже верещу від емоцій!!!”

Одна користувачка взагалі створила міні-казочку за мотивами того, як може відбуватися концерт.

“Я зрозуміла. Це таємна історія “Як Мел добирається на квартирник””

– написала шанувальниця і поділилася казковою історією, очевидно, натхненною атмосферними фотографіями з подорожі співака.

Співак MELOVIN поділився в Instagram атмосферними фото
Співак MELOVIN поділився в Instagram атмосферними фото

Популярне

Схожі статті

“Яке ваше діло?”: “Лисий з Кварталу” Кошовий розповів, де зараз його доньки і чому одна з них їде з України

"Лисий з Кварталу" Євген Кошовий вперше за довгий час заговорив про доньок. Чоловік зізнався, що старша Варвара вже в цьому році планує виїхати з України.

Для тих, у кого немає часу возитись: тісто за хвилини, паска – волога і повітряна. Рецепт без клопоту

Якщо ви думаєте, що на випікання пасок має піти цілий день, то помиляєтеся. Можна впоратися всього за годину. Це якщо замісити тісто не на дріжджах, а на кисломолочному сирі.

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.