Надін з “Холостяка-11” розповіла, як змінилось її життя: робота у Голлівуді, знайомство з Дженніфер Еністон

Учасниця 11-го сезону популярного реаліті-шоу "Холостяк" Надін Медведчук розповіла про своє життя у Голлівуді. За кордоном знаменитість познайомилась із легендарною Дженніфер Еністон

Надін Медведчук, відома українська актриса та модель, а також героїня романтичного реаліті-шоу “Холостяк-11” в інтерв’ю для видання Viva зізналась, як живе після переїзду за кордон. Нині знаменитість мешкає у США та працює у Голлівуді. Не так давно актриса знялась у супергеройській стрічці під назвою “Синій жук”.

Де зараз Надін Медведчук з Холостяка-11

У розмові з журналістами зірка пригадала, що після переїзду до “столиці” американського кінематографа людиною, яка найпершою допомогла їй оговтатись у великому місті, виявилась відома голлівудська зірка – наречена Ребел Вілсон, американської актриси. За словами Надін Медведчук, знайомі та колеги зі світу кіно одразу порадили їй подати заявку до кастингової компанії Central Casting.

Надін Медведчук з Холостяка-11 зараз живе у США та працює у Голлівуді
Надін Медведчук з Холостяка-11 зараз живе у США та працює у Голлівуді

Вже невдовзі після того, як українська актриса розіслала своє резюме, її майже миттєво погодили на роль дублерки-каскадерки головної героїні у фільмі про супергероїв “Синій жук”. Ця робота стала першою для Надін Медведчук у Лос-Анджелесі. Зірка зазначила, що її так швидко погодили на цю роль, адже вона виявилась дуже схожою на головну героїню фільму, яку зіграла актриса Бруна Маркезіні.

У новому інтерв’ю Надін Медведчук пригадала і про знайомство з голлівудською зіркою Дженніфер Еністон. За словами актриси, вони перетнулись у фільмі, де учасниця “Холостяка-11” грала роль у масовці. Втім, працювати в одному кадрі з відомою голлівудською актрисою було безперечно приємно. Крім того, Надін встигла поспілкуватись з Еністон. Після їхньої дружньої бесіди Медведчук зробила висновок, що зірка серіалу “Друзі” – приємна та відкрита людина.

Учасниця Холостяка-11 Надін Медведчук розповіла про своє життя у Лос-Анджелесі
Учасниця Холостяка-11 Надін Медведчук розповіла про своє життя у Лос-Анджелесі

До слова, розповіла знаменитість і про оплату праці. Вона під час знімань у фільмах заробляла у середньому 350 доларів, які ще додатково оподатковувались. Гроші акторам надсилали поштою у вигляді чеків, які можна перевести у готівку у банках.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.