Нікітюк розповіла, як ледве не попрощалась із життям на зйомках шоу: відео з місця подій ошелешило мережу

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк пригадала про небезпечний момент зі знімань шоу "Хто зверху". Знаменитість ледве не втратила життя на роботі

Леся Нікітюк на сьогодні є однією з найвідоміших українських ведучих. Знаменитість в умовах повномасштабної війни продовжує активно займатись професійною діяльністю, але навіть у студії на зірку, як виявилось, чекає чимало небезпечних моментів. Так, на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Леся Нікітюк пригадала, як ледве не померла прямо під час знімання нового випуску шоу.

Тоді знаменитість брала безпосередню участь в одному з конкурсів, вигаданих сценаристами шоу. Леся Нікітюк одягла костюм мочалки, який ледве й не забрав життя знаменитої ведучої. В один момент костюм набрав настільки багато води, що ведуча просто почала тонути та задихатись. Лесю Нікітюк вдалось врятувати, але, жартома зазначає зірка, у разі чого її смерть була б доволі кумедною.

Леся Нікітюк пригадала, як ледве не попрощалась із життям на зніманнях шоу Хто зверху
Леся Нікітюк пригадала, як ледве не попрощалась із життям на зніманнях шоу Хто зверху

На своїй Інстаграм-сторінці відома українська ведуча не лише розповіла про моторошний випадок, але й опублікувала відео з того дня. Знаменитість продемонструвала підписникам, якою насправді є її робота – екстремальною та доволі небезпечною. На перший погляд може здаватись, ніби зірка у повній безпеці у студії проєкту, але насправді навіть там на неї чекають неприємні пригоди.

Леся Нікітюк показала кадри, як ледве не втратила життя під час знімання шоу Хто зверху
Леся Нікітюк показала кадри, як ледве не втратила життя під час знімання шоу Хто зверху

До слова, на опублікованих кадрах можна побачити й колишнього співведучого Лесі Нікітюк Сергія Притулу. На обличчі відомого українського ведучого та волонтера нині помітно явне переживання. Схоже, знаменитість дуже злякався за свою колегу, адже у реальному життя зірковий дует є хорошими та близькими друзями.

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.