Зірка Кварталу Сопонару публічно зізналась, що думає про нескромні наряди Ксенії Мішиної: довго витріщалась

Відома українська актриса Ірина Сопонару публічно висловилась про зовнішній вигляд своєї колеги по цеху Ксенії Мішиної. Знаменитість зізналась, що не може відвести від неї очей

Ірина Сопонару, відома українська актриса та гумористка, нещодавно публічно висловилась про зовнішній вигляд своєї зіркової колеги Ксенії Мішиної. Героїня першого сезону реаліті-шоу “Холостячка” опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм світлини у стильному образі зі вкороченого топу та короткої спідниці.

Ксенія Мішина позувала на фотографії на тлі білої стінки, завдяки чому вдалось зробити особливий акцент на засмаглій шкірі знаменитості. На обличчі відомої української актриси був вечірній макіяж, а її волосся було акуратно вкладене у симпатичні локони. Загалом, Ксенія Мішина виглядала доволі ефектно. У такому образі знаменитість прийшла на знімання другого сезону шоу “Я люблю Україну” на телеканалі “ТЕТ”.

Ксенія Мішина продемонструвала стильний образ, в якому знімала другий сезон шоу про Україну
Ксенія Мішина продемонструвала стильний образ, в якому знімала другий сезон шоу про Україну

Відповідну світлину знаменита актриса й телеведуча розмістила у своєму Інстаграм-блозі, відповідно підписники зірки могли коментувати її образ. Під новою публікацією про ефектну зовнішність та стильний наряд артистки висловились не лише її шанувальники, але й колеги та друзі. Так, наприклад, не змогла втриматись від коментування нової фотографії Мішиної її зіркова колега Ірина Сопонару.

У коментарях зірка “Жіночого Кварталу” зазначила, що її колега – дуже вродлива. Ірина Сопонару стала учасницею свіжого випуску шоу “Я люблю Україну”, а під час знімання, як зізналась сама зірка, вона не могла відвести очі від своєї колеги.

“Дуже вродлива. Очей не могла відвести. Якщо я витріщалася, то це від захоплення”, – прокоментувала нову фотографію відома українська актриса Ірина Сопонару.

Ірина Сопонару зробила комплімент своїй колезі Ксенії Мішиній
Ірина Сопонару зробила комплімент своїй колезі Ксенії Мішиній

Нагадаємо, що раніше відома українська актриса Ксенія Мішина працювала виключно у кінематографі. Втім, у лютому цьогоріч знаменитість стала ведучою нового проєкту на телеканалі ТЕТ. Тоді знаменитість не стала приховувати, що вона переживає, адже раніше зірка ніколи не була у такій ролі.

Популярне

Схожі статті

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала племінницю, яка стала захисницею: “В добру дорогу, рідна”

Нещодавно дружина популярного співака Віктора Павліка, відома блогерка Катя Репяхова вирішила поділитися зі своїми шанувальниками новиною — її племінниця стала захисницею.

Шеф-кухар із культового ресторану розкрив свій секрет соковитих свинячих стейків: легкий рецепт із начинкою

Свинячі стейки з начинкою — страва, яка приносить багатьом не тільки насолоду від їжі, але й справжню радість від кулінарного відкриття, від емоційного враження, яке вона залишає.

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".