Всі чоловіки Тоні Матвієнко: від шкільного кохання до Романа Скорпіона. Арсен Мірзоян лише у середині списку

Для артистів, зірок естради дуже важливо, щоб публіка не забувала про них, тому періодично на поверхню спливають деякі подробиці їхнього приватного життя, яке не залишається без уваги глядачів.

До того, як Тоня Матвієнко стала фіналісткою шоу “Голос країни” 1 сезону, про неї мало хто знав. Цікавість викликав хіба що її родинний зв’язок зі знаменитою мамою — золотим голосом України Ніною Матвієнко. І хоча талантом природа не обділила Антоніну, зрозуміло, що вийти з тіні такої особистості, як її мама, дуже важко. Однак, несподівано про молоду співачку заговорила вся Україна зовсім з іншого приводу: у зв’язку з її романом з одруженим співаком Арсеном Мірзояном. Тоді Тоня отримала не абиякий власний піар, якого вона, можливо, й не хотіла.

Після цього, як її шанувальники, так і злостивці, аж до сьогодні обговорюють особисте життя співачки, починаючи з її першого шлюбу, періодично приписуючи їй позашлюбні стосунки та закінчуючи теперішнім шлюбом з тим самим Арсеном Мірзояном.

Приватне життя завжди під прицілом

Зовсім юною 17 річною дівчинкою Тоня по великому коханню вийшла заміж за 23 річного хлопця та народила доньку. Прожили вони разом 10 років, коли жінка зрозуміла, що її кохання зійшло нанівець. А жити з чоловіком без кохання, як зізнавалася Тоня у багатьох інтерв’ю, вона не в змозі. Пара розлучилася погано, бо Антоніна й досі не бажає не те що спілкуватися з ним, а навіть назвати його на ім’я.

А от з Арсеном, здається шлюб артистки щасливий. Як відомо, співак дуже добре ставиться до падчерки та обожнює спільну з Матвієнко молодшу доньку.

Але, так звана жовта преса, продовжує невгамовно шукати приводи попліткувати.

Антоніна Матвієнко та Роман Скорпіон
Антоніна Матвієнко та Роман Скорпіон

Романтичні почуття стали приписувати Антоніні та співаку Роману Скорпіону після того, як артисти презентували спільну композицію “Я нікому тебе не віддам”. Масла у вогонь підлила фраза Романа, вирвана з його відповіді на питання про їхні стосунки:

“Так, з Тонею ми у відносинах. Насправді вже дуже давно, і це сталося мабуть, з першого погляду”.

Далі співак запевнив, що відносини в них виключно дружні й він бажає родині своїх друзів щастя.

Та світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, тому можна не сумніватися, що подібні інсинуації ще не одноразово торкнуться Арсена та Антоніну.

Популярне

Схожі статті

Лише кабачок та рис, а на смак краще за м’ясо: оладки на сковорідці — простіше рецепта й не вигадати

Якщо ви шукаєте ідеальний спосіб розпочати день з енергією та задоволенням, то кабачкові оладки з рисом на сковорідці — ваш варіант: корисно, просто, легко!

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!