“Беру від життя максимум”: московський зять Ольги Сумської став амбасадором російської марки автомобілів

Відома українська актриса свого часу стала мамою двох дітей. Старша донька знаменитості давно переїхала жити та творити до росії. Там Тоня Паперна знайшла і чоловіка

Ольга Сумська, відома українська актриса, свого часу стала мамою двох доньок. Молодша дитина знаменитості від другого шлюбу нині живе та вже працює в театрі у рідному Києві. А от старша донька зірки українського кіно давно переїхала жити до росії. Раніше Тоня Паперна пояснювала своє рішення залишитись там жити тим, що у рідній країні на неї слава не чекає, адже тут усі знають її маму.

Хай там як, але у росії донька знаменитої української актриси знайшла собі чоловіка, Володимира Яглича, та побудувала там життя. Хоча у мережі постійно спалахують скандали через таку неоднозначну ситуацію, зіркове подружжя продовжує жити так, ніби навкруги нічого не відбувається. Так, наприклад, чоловік Тоні Паперної і зять Ольги Сумської нещодавно став амбасадором російської марки автомобілів.

Чоловік Антоніни Паперної Володимир Яглич став амбасадором російських автомобілів
Чоловік Антоніни Паперної Володимир Яглич став амбасадором російських автомобілів

Про це знаменитість розповів на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Володимир Яглич опублікував відео, на якому позував на тлі машини від російського бренду JAECOO. Знаменитість зазначив, що віднині він – офіційне обличчя цієї марки автомобілів. Чоловік доньки відомої української актриси розповів, що наразі компанія проводить невідомий конкурс. Крім того, Володимир Яглич запросив усіх долучитись до різних спільнот, присвячених саме цьому бренду автомобіля.

Володимир Яглич зізнався, що тепер він став офіційним обличчям автомобільного бренду
Володимир Яглич зізнався, що тепер він став офіційним обличчям автомобільного бренду

Нагадаємо, що через майже два роки після початку повномасштабної війни в Україні ані Володимир Яглич, ані його дружина Тоня Паперна не наважились висловити свою думку. Зіркове подружжя втратило репутацію та повагу серед українців, коли Ольга Сумська розповідала, що люди продовжують жити так, ніби навколо все добре.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.