Максим Галкін і Алла Пугачова ніяк не намилуються дітьми-ювілярами: Лізі та Гаррі виповнилось 10 (Відео)

Схоже, що день народження близнят Лізи та Гаррі в родині Пугачових-Галкіних відзначають вже другий день поспіль. Щасливий татусь виклав у мережу шматочок відео зі свята.

Ліза та Гаррі Галкіни 18 вересня відзначили 10-річчя. З цієї нагоди тато виклав у мережу купу світлин з іменинниками та їхніми батьками. А ще додав невеличке відео, де близнята задувають свічки на тортику.

З такої нагоди 74-річна матуся та 47-річний татусь заспівали дуетом Happy Birthday. Алла Борисівна вбралася у білу мереживну сукню з відкритими плечима. Лізі виділили блискучу сукню на одній бретельці. Чоловіча половина вдягнулася більше скромно – у футболки та шорти.

Алла Пугачова з Максимом Галкіним відзначили 10-річчя близнят
Так відзначали день народження близнят 2 роки тому

Схоже, багато гостей на свято не запрошували. Принаймні на відео, окрім ювілярів та їхніх батьків, видно ще дівчинку й хлопчика різного віку. Присутні ласували шашликами, рибою на вугіллі та сосисками на мангалі, які приготував Галкін-старший за допомогою Галкіна-молодшого. Схоже, в родині панує суцільна ідилія.

Раніше ніж відеоряд, у мережі з’явилися й окремі світлини, де Пугачова обнімає Лізу святкового дня, а Максим позує разом із сином. З геолокації стає зрозуміло, що нині родина перебуває в Тель-Авіві. Сина Максим привітав раритетним відеорядом, де Гаррі всього 3,5 рочки, і він перебуває в іграшковій машинці, пристебнувшись ремінцем, як справжній водій.

Алла з Максимом побралися 2011 року, хоча й до цього були кілька років разом. Дітей за 2 роки зірковому подружжю народила сурогатна матір. Імені жінки ніхто не знає.

Зіркова родина зазнала чимало проблем у зв’язку з російсько-українською війною. Галкін позбувся роботи в москві на телебаченні та не може гастролювати безкраїми російськими теренами. Звісно, артиста залюбки приймають в інших країнах. Була заборона на виступи в Казахстані, та начебто все владналося, і Максим таки вийде на сцену в Астані 8 і 9 жовтня.

Популярне

Схожі статті

Шеф-кухар із культового ресторану розкрив свій секрет соковитих свинячих стейків: легкий рецепт із начинкою

Свинячі стейки з начинкою — страва, яка приносить багатьом не тільки насолоду від їжі, але й справжню радість від кулінарного відкриття, від емоційного враження, яке вона залишає.

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.