Ектор Хіменес-Браво показав, як учасник “МастерШеф” Віктор Перехрест захищає Україну: просив провідати маму

Відомий український кулінар і головний суддя шоу "МастерШеф" розповів про колишнього учасника кулінарного проєкту, який тепер боронить Україну на фронті

Ектор Хіменес-Браво, відомий український кулінар і головний суддя телепроєкту “МастерШеф” розмістив на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм нову публікацію, в якому розповів про Віктора Перехреста, кулінара, який нині захищає Україну на передовій. Колишній учасник кулінарного шоу звернувся до свого колеги і товариша Ектора після того, як той залишив коментар під одним із його дописів.

Хіменес-Браво подякував Віктору Перехресту за його відвагу та сміливість, а кулінар у відповідь на теплі слова попросив у свого наставника про декілька важливих речей. Знаменитість попросив Ектора навідати його маму, а також надіслати його бригади спеції та пательню. Популярний український кулінар без роздумів виконав прохання свого учня.

Ектор Хіменес Браво показав, як сьогодні виглядає його колишній учень Віктор Перехрест
Ектор Хіменес Браво показав, як сьогодні виглядає його колишній учень Віктор Перехрест

Після виконання прохання Віктора Перехреста Ектор Хіменес-Браво повідомив на особистій сторінці в соцмережі Інстаграм, чи отримала бригада його колишнього учня спеції, які він передав. Як можна побачити з відео, яке кулінар розмістив на особистій сторінці відео, в якому Віктор Перехрест подякував Хіменесу-Браво за допомогу та спеції, які він відправив.

Головний суддя кулінарного проєкту “МастерШеф” зазначив, що він вдячний за допомогу партнерів, які допомогли доставити Віктору Перехресту все, про що він та його побратими просили. За словами Ектора Хіменеса-Браво, йому особливо приємно розуміти, що навколишні люди усвідомлюють, як важливо нині допомагати захисникам України.

Ектор Хіменес-Браво допоміг своєму колишньому учню зі спеціями та сковорідкою
Ектор Хіменес-Браво допоміг своєму колишньому учню зі спеціями та сковорідкою

“Ми [з партнерами – прим. ред.] зібрали посилку та відправили хлопцям, настільки швидко, наскільки це було можливо. І вже отримали відеоподяку. Все дійшло, хлопці отримали те, що просили. Дякую партнерам, що розумієте, наскільки важливі такі справи!”

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.