Бежевий костюм та українське намисто: перша леді Олена Зеленська вразила стильним образом у Нью-Йорку

Перша леді України Олена Зеленська показалась у стильному образі на візити до Нью-Йорка. Дружина президента обрала для виходу у світ бежевий костюм і ніжне намисто

Олена Зеленська, перша леді України, днями прибула зі своїм чоловіком, президентом України, до Нью-Йорка. Зіркове подружжя взяло участь у низці заходів 78 сесії Генасамблеї ООН. Перша леді країни у рамках зустрічей розповіла про жінок та дітей України, які живуть в умовах повномасштабної війни. Крім того, перша леді у компанії генеральної директорки ЮНЕСКО планувала відкрити виставку, на якій кожен охочий міг би побачити наслідки руйнування пам’яток України росією.

Образ Зеленської у Нью-Йорку

Перша леді України для дипломатичної зустрічі у Нью-Йорку обрала доволі стильний образ. Знаменитість одягла стильний класичний костюм бежевого відтінку. Цікавий та сучасний крій наряду додав особливого шарму загальному зовнішньому вигляду першої леді. Широкі штани ідеально доповнили елегантний наряд. А ось накладні кишені на жакеті зробили образ незвичайним та неординарним.

Олена Зеленська у стильному образі бежевого відтінку на зустрічі у Нью-Йорку
Олена Зеленська у стильному образі бежевого відтінку на зустрічі у Нью-Йорку

Перша леді України зробила акцент на талії, додавши до образу пояс. Крім того, знаменитість доповнила наряд красивим українським намистом у коричневих відтінках. Крупні бусини кольє Олени Зеленської виглядали стримано, але водночас додавали автентичності загальному зовнішньому вигляду першої леді.

Зеленська обрала стильний образ у бежевих відтінках для дипломатичної зустрічі у Нью-Йорку
Зеленська обрала стильний образ у бежевих відтінках для дипломатичної зустрічі у Нью-Йорку

Волосся Олени Зеленської було вкладене в улюблену зачіску першої леді України. Стилісти зробили дружині чинного президента красиві та акуратні локони, які вона обережно заправила за вуха. До слова, не забула перша леді і про сережки. Зеленська обрала тендітні білі бусинки, які чудово вписались у загальний образ.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.