Як і чим заробляє Кароль на життя, яка оплачує розкішне життя сина в Британії: Тіна — справжня бізнес-леді

Не в кожної жінки вистачить сили, залишившись з маленькою дитиною на руках, поховавши коханого чоловіка, продовжити жити та розвиватися, наростити статки та допомагати іншим.

Тіна змогла.

Улюблениця багатьох українських слухачів Тіна Кароль отримала у спадок від чоловіка ділянку землі під Києвом з недобудовою та ще дещо. Навряд чи у ті часи вона уявляла себе сучасною бізнесвумен. Просто змушена була жити та боротися. Та, як відомо, все, що нас не вбиває, то робить нас сильнішими. А ще неочікувано в нас відкриваються такі здібності, про які ми й не підозрювали.

Спочатку Тіна продовжувала займатися тим, чим вміла: вона давала концерти, заробляла не погано на корпоративах. Але з часом відчула, що здатна на щось більше тому, що її ім’я вже почало приносити їй певні дивіденди. Скориставшись цим у складні карантинні часи, коли багато хто з виробників та продавців банкрутів, Тіна відкриває свій бізнес.

Бізнесвумен

Бізнесвумен Тіна Кароль
Бізнесвумен Тіна Кароль

Так, відомо, що вона стала не тільки обличчям популярного бренду ювелірних прикрас, а й сама випустила власну ювелірну колекцію. На рахунку її бізнес-проєктів є також виробництво колекційних шапок, створена з одним молодіжним брендом. Просочилася Кароль й у світ парфумерії та косметики, випустив червону іменну помаду та власний парфум Tina by Tina Karol.

Крім того, вона має власний інтернет-магазин одягу та аксесуарів. Тут також продаються, поряд з авторськими речами, свічки та інша галантерея. Відомо що її партнером став український бренд Dream team і Kachorovska

А під гаслом”Сама собі свято” вона створила колекцію взуття, яка, завдяки  мерчу Кароль,  успішно реалізується.

Кажуть, що дизайн лінійки одягу під назвою, аналогічною її альбому, “Знайти своїх” Тіна розробляла особисто.

Ще Тіна часто позує для реклами та журналів.

Не відомо, які статки приносить Кароль весь цей бізнес, але співачка не тільки не бідує сама, а ще й фінансує елітне навчання сина у Лондоні, а, порівняно нещодавно, придбала квартиру для сім’ї переселенців.

Популярне

Схожі статті

Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.

Єдина донька Тараса Тополі і Alyosha росте копією мами і тата: на кого більше схожа 3-річна Марійка

Тарас Тополя та його дружина Alyosha поділилися душевною сімейною світлиною, на якій видно єдину доньку подружжя, Марійку. Підписники дали коментар, на кого все ж таки схожа дівчинка.

Такі котлети у нас зʼїдаються прямо зі сковороди: мій ходовий рецепт, за
яким вони виходять мега соковитими

Приготувати соковиті котлети можна з легкістю, лише додавши до фаршу один інгредієнт. Завдяки йому котлети з будь-якого фаршу будуть смачні, а родина буде уплітати їх ледь не с самої сковорідки.