Борис Моїсеєв після інсульту втратив пам’ять і майже не впізнає близьких друзів

Співак Борис Моїсеєв переніс за своє життя два інсульти. Другий раз він опинився у медичній палаті в 2015 році. З того моменту у артиста з'явилися страшні проблеми зі здоров'ям і різко погіршилася пам'ять.

66-річний співак Борис Моїсеєв в останні пару років практично не з’являється на екранах телевізорів і не радує шанувальників новими хітами. Вся справа в стані здоров’я виконавця.

Десять років тому Борис пережив свій перший інсульт, але тоді зміг досить швидко відновитися і навіть повернувся на сцену. Але в 2015 році інсульт знову підкосив виконавця — з того моменту його життя різко змінилася.

Друзі Моїсеєва, журналіст Сергій Сосєдов і продюсер Андрій Разін прокоментували стан артиста, щоб уникнути різних чуток в пресі. По-перше, вони запевнили, що Борис не бідує, поруч з ним знаходиться його директор і регулярно підтримують товариші і близькі люди.

Борис Моисеев
Борис Моїсеєв

Сергій Сосєдов розповів, що останній раз він зустрічався з Мойсеєвим в березні минулого року. Тоді було видно, що співак зовсім слабенький – він насилу ходив і тримав за руку супроводжуючого людини.

Приблизно в той же час Борис взяв участь в зйомках передачі Андрія Малахова разом з Андрієм Разіним. Останній розповів, що тоді Моїсеєв ще міг спілкуватися, зараз же – ні.

“Я особисто попросив тоді на зйомках мого друга Сергія Гороха припинити водити Борю на такі ток-шоу. Він не в змозі сьогодні розповісти те, що хотів би. Він повинен запам’ятатися людям в повній свідомості, в розквіті сил. На нього завжди були аншлаги … На роботі він і згорів “, – прокоментував Разін.

Крім того, продюсер “Ласкового мая ” поділився інформацією, що зовсім недавно він проводив час разом з Борисом в одному з московських закладів. Правда, він уточнив, що Моїсеєв при зустрічі згадав його з працею.

На даний момент, співак практично не виходить з дому. Йому змінили номер телефону, щоб ніхто його зайвий раз не турбував. Доступ до нового номеру мають тільки найближчі люди.

Схожі статті

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.