Мурат Налчаджиоглу – не справжній батько: Лілія Реус показала подарунок доньці від її справжнього тата

Відомий бізнесмен турецького походження Мурат Налчаджиоглу влаштував для своєї падчерки справжню вечірку в день її народження. Лілія Реус "засвітила" презент від рідного батька дівчинки

Мурат Налчаджиоглу, відомий український бізнесмен, який став особливо популярним в Україні після одруження з Ані Лорак, сьогодні будує щасливі стосунки з іншою жінкою. На початку цього літа знаменитість відгуляв весілля з Лілією Реус, своєю обраницею, якій відносно давно зробив пропозицію. Тепер зіркова пара живе разом в офіційному статусі сім’ї та виховує разом дітей від попередніх шлюбів.

Доньку коханої Мурат Налчаджиоглу прийняв як рідну, а тому завжди намагається подарувати їй усе найкраще. Так, наприклад, нещодавно чоловік влаштував чималий сюрприз для Олександри у день її народження. Зіркова матуся Лілія Реус на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм продемонструвала вечірку, яку зробив її чоловік. Крім того, блогерка “засвітила” подарунки не лише від себе та Мурата, але й від свого колишнього чоловіка.

Дружина Мурата Налчаджиоглу Лілія Реус виховує доньку від попереднього шлюбу
Дружина Мурата Налчаджиоглу Лілія Реус виховує доньку від попереднього шлюбу

Знаменитість розмістила у своєму Інстаграм-блозі відео, на якому показала, якою радою була її донька, коли побачила сюрприз, який для неї влаштували. Мурат Налчаджиоглу красиво розклав усі подарунки дівчинки у залі біля вікна, а також прикрасив кімнату кульками. Олександра була задоволеною побачити свої презенти, але ще більше доньку Лілії Реус здивувало те, як її вітчим все красиво прикрасив.

З виразу обличчя дівчинки можна легко зробити висновок, що їй дуже сподобався спосіб Мурата Налчаджиоглу продемонструвати батьківську любов до доньки своєї дружини. Олександра з радістю розпаковувала всі подарунки, які підготували її рідні люди. У купі презентів можна було помітити і подарунок від справжнього батька дівчинки – колишнього чоловіка Лілії Реус.

Лілія Реус продемонструвала подарунки від себе, свого нинішнього та колишнього чоловіка
Лілія Реус продемонструвала подарунки від себе, свого нинішнього та колишнього чоловіка

Нагадаємо, що раніше Лілія Реус, як і її нинішній чоловік Мурат Налчаджиоглу, вже перебувала в офіційному шлюбі. Від попередніх стосунків у зірок залишились діти – донька Олександра та донька Софія, яку народила Ані Лорак.

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.